|

INTEGRAL EXCLUSIV: Meghan Markle si Prințul Harry – Nunta secolului …cu 39 FOTO inedite

O Prințesă atipică

Unele lucruri nu se schimbă niciodată…
Pe 19 mai 2018, Prințul Harry (al cincilea în linia de succesiune a tronului britanic) și controversata actriță americană Meghan Markle, o superbă mulatră deja trecută printr-un divorț(!), vor spune „Da!” în Capela St. George de la Castelul Windsor. Ochii întregii lumi vor fi ațintiți asupra noului cuplu regal, strălucitor și neconvențional, vor examina rochia miresei valorând 400 000 de lire sterline și vor încerca să întrezărească dincolo de limbajul trupurilor secretele care înconjoară această relație ce fascinează deja pe toți!
Jurnalistul de investigație Daniel Sinclair-Etheridge prezintă într-un stil polemic dar spumos toate dedesubturile afacerii regale britanice. De pildă, de ce Meghan a plătit deja, în locul lui Harry, 120 000 de lire pentru o lună de miere cum n-a mai fost alta…
Meghan Markle este dovada vie că visurile din copilărie pot deveni realitate. Un filmuleţ în care logodnica lui Harry se joacă de-a regina cu prietenii, pe când avea opt ani, face înconjurul lumii pe Internet. Ceilalţi copii o strigă „Înălţimea Voastră”, iar ea le cere să îi pregătească meniul pentru o întâlnire cu oaspeţii din toată lumea. 26 de ani mai târziu. jocul a devenit realitate. Meghan şi-a cunoscut Prinţul. Iar nunta va avea loc în mai puţin de o lună, la Castelul Windsor.
Multe alte povești inedite în cartea lui Daniel Sinclair-Etheridge „Meghan Markle și Prințul Harry – Nunta secolului” din colecția „Viața secretă a vedetelor“, editată de Integral , disponibilă la prețul promoțional de 14,99 lei. Mai multe cărți din colecțiile Integral disponibile pe www.eintegral.ro.

După 37 de de ani. Vegheată de Lady Di
A fost odată…
Harry nu este singurul moștenitor problematic al Coroanei Britanice. Tatăl lui oficial (nu se știe exact dacă și cel biologic, fiindcă există atâtea discuții „neoficiale”!), Prințul (încă) Moștenitor Charles a trecut cam prin aceeași situație.
Se întâmpla la începutul deceniului nouă al veacului trecut. Pe 24 februarie 1981, moștenitorul tronului i-a dat Dianei Spencer un inel mare cât o nucă, în valoare de 30.000 £, constituit din 14 diamante înconjurând un safir. Diana a acceptat cererea imediat. Viața amoroasă a Prințului Charles a fost mereu subiect de speculație în presă și el a avut legături cu multe femei fermecătoare și aristocrate, inclusiv cu sora mai mare a Dianei, Lady Sarah Spencer. Charles a ieșit și cu Davina Sheffield, moștenitoarea scoțiană Anna Wallace, onorabila Amanda Knatchbull (nepoata Contelui Mountbatten), Susan George (actriță), Lady Jane Wellesley, moștenitoarea foarte bogată Sabrina Guinness și Camilla Shand (soția ofițerului Andrew Parker Bowles și viitoarea Ducesă de Cornwall), printre altele. Având peste treizeci de ani, se făceau presiuni asupra lui să se căsătorească. În mod legal, singura cerință era că nu avea voie să se căsătorească cu o romano-catolică, altfel și-ar pierde locul din ordinea la succesiune; o membră a bisericii anglicane era de preferat. Pentru a avea aprobarea familiei sale și a sfătuitorilor săi, orice posibilă mireasă trebuia să provină din mediul regal sau aristocratic, să fie virgină și să fie protestantă. (Dintr-o sumedenie de motive, Camilla ieșea din discuție pe atunci. Peste ani, Meghan Markle, o altă femeie trecută printr-un divorț, va forța, însă, intrarea în Casa Regală. Dar asta-i o altă poveste. Wow, chiar această poveste!)
Prințul Charles o cunoștea pe Diana de câțiva ani, dar s-a interesat în mod serios de ea ca posibilă mireasă în vara anului 1980, când au fost invitați amândoi într-un sfârșit de săptămână la țară, unde ea l-a privit cum juca polo. Relația s-a dezvoltat când el a invitat-o să navigheze, într-un sfârșit de săptămână la Cowes, pe iahtul Britannia. După aceea a invitat-o la Castelul Balmoral, reședința scoțiană a familiei Windsor, pentru a-i cunoaște familia. Diana a fost primită bine la Balmoral de Regina Elisabeta a II-a, de Philip, Duce de Edinburgh și de Regina Mamă. Apoi cuplul a ieșit de mai multe ori în Londra. Prințul a cerut-o în căsătorie în 6 februarie 1981 și Diana a acceptat, însă logodna lor a fost ținută secret câteva săptămâni.
Logodna lor a devenit oficială în 24 februarie 1981.
Tânăra de 20 de ani a devenit Prințesă de Wales când s-a căsătorit cu Prințul Charles în Catedrala St Paul, pentru că avea mai multe locuri decât Westminster Abbey, care fusese folosită anterior pentru nunțile regale, pe 29 iulie 1981, într-o așa-numită „nuntă de basm” urmărită la televizor de 750 de milioane de oameni. (O primă estimare spune că, pe 19 mai 2018, peste 3 miliarde de fanatici TV sau internet vor sta cu gura căscată în fața micilor ecrane, a laptopurilor sau a smartphone-urilor!)
La apropiata ei nuntă regală, „intrusa” Meghan Markle va fi vegheată din ceruri de Lady Di, soacra pe care și-ar fi dorit-o cu siguranță, dar pe care nu a apucat s-o cunoască vreodată.

Multe alte povești inedite în cartea lui Daniel Sinclair-Etheridge „Meghan Markle și Prințul Harry – Nunta secolului” din colecția „Viața secretă a vedetelor“, editată de Integral , disponibilă la prețul promoțional de 14,99 lei. Mai multe cărți din colecțiile Integral disponibile pe www.eintegral.ro.

Rochia de nuntă și sfidarea Casei Regale

La nunta ei din 1981, Diana purta o rochie în valoare de 9000 £, cu o trenă lungă de 8 metri și cu cele mai frumoase broderii.
Diana a purtat o rochie superbă, totuși cam ieftină. Chiar și ajustând valoarea ei din 1981 la inflația de acum, 9.000 de lire sterline tot nu vor ajunge, în veci, să facă 400.000!
În așteptarea ca Meghan Markle să devină oficial soția lui Harry, fosta actriță din serialul „Suits” este pe ultima sută de metri cu alegerea rochiei de mireasă. A arătat magnific în ședința foto de după logodnă, îmbrăcată într-o rochie din catifea, creată de Ralph and Russo, o piesă de colecție care a costat 56.000 de lire sterline, așa că toată lumea se așteaptă ca rochia de mireasă să fie una magnifică, chiar opulentă. Nerușinat și cuceritor de opulentă, chiar!
Cel mai controversat subiect din trecutul de fashion apropiat al lui Meghan a fost, desigur, acea rochie purtată de Miss Markle în ziua în care Palatul Kensington a anunțat logodna celor doi, moment în care a avut loc și o ședință foto realizată de Alexi Lubomirki. Logodnica lui Harry s-a afișat în acea zi cu o rochie creată de casa de modă britanică Ralph and Russo. Această creație din tul negru și top de organza, cu fire de aur și voal de mătase aplicat manual, a șocat atunci, fiind considerată de unii drept „excesiv de somptuoasă”.
Presa din Statele Unite speculează că rochia albă pe care Meghan o va purta în ziua nunții cu Prințul Harry va fi una și mai provocator de luxoasă și impresionantă, iar prețul va fi pe măsură. Se pare că va costa undeva în jurul sumei fabuloase de 400.000 de lire sterline, iar cu o asemenea cheltuială, bugetul nunții sigur s-a dublat. O sursă apropiată lui Meghan a declarat pentru revista Look că suma de 400.000 de lire sterine a fost cheltuită pentru ca Meghan să arate de vis în ziua cea mare: „Meghan este ca orice altă mireasă care se pregătește pentru o zi de vis. Achiziționarea rochiei de mireasă a fost cea mai mare cheltuială a actriței , iar bugetul de nuntă s-a dublat față de ceea ce a fost stabilit inițial.”
Cu maliție, dintr-un Rai discutabil, Lady Di probabil că aprobă hotărârea nurorii ei de a sfida (in)direct conservatoarea – chiar scorțoasa! – familie regală britanică…

Multe alte povești inedite în cartea lui Daniel Sinclair-Etheridge „Meghan Markle și Prințul Harry – Nunta secolului” din colecția „Viața secretă a vedetelor“, editată de Integral , disponibilă la prețul promoțional de 14,99 lei. Mai multe cărți din colecțiile Integral disponibile pe www.eintegral.ro.

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply