|

CATHERINE ZETA-JONES si bautura ei DIETETICA / Galerie 33 FOTO de antologie

O băutură care folosește cinci ingrediente este una dintre preferatele vedetelor pentru că este un deliciu care te ajută să atingi greutatea la care visezi.
Catherine Zeta-Jones este una dintre vedetele care a recunoscut ca prefera aceasta bautura si cere sa ii fie preparata pe platourile de filmare.
Pentru a prepara aceasta bautura ai nevoie de:
- 8 pahare cu apa plata
- 1 lingura de radacina de ghimbir maruntita
- 1 castravete proaspat de dimensiune medie, curatat de coaja si taiat bucati
- 1 lămâie de marime medie, taiata în bucati
- 12 frunze de menta proaspata
- Bucătăria Balkaniei

- Rețete vechi românești reinventate

- Matache Măcelaru. Rețete cu dichis de altădata
Reţete vechi româneşti reinventate

Retete vegetariene cu „gust” de carne

Mod de preparare:
Pune în blender toate ingredientele si lasa-le asa pana a doua zi de dimineata. Ideal ar fi sa le lasi într-un vas cu gheata. Portioneaza bautura în 4-5 pahare pe care sa le bei de-a lungul zilei. Bea un pahar dimineata, înainte de micul dejun pentru a beneficia de proprietatile ingredientelor. Te vei simti de parca ai dat jos jumatate de kilogram dupa primele 2 ore de la consumarea bauturii.
După această cură de 4 zile, trebuie făcută o pauză de o săptămâna înainte de a relua rețeta.
Puteți comandaCĂRȚI cu aceeași tematică AICI: www.eintegral.ro

Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Pachet cărți Bucătărescu II numai 70 lei – 7 titluri!

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply