|

Meniuri noi la ușa ta! KERA CALIȚA și LOCANTA JARIȘTEA vă livrează ACASĂ bucate gustoase, ieftine și bune!


SĂNĂTATEA ÎN BUCATE: Locanta Jariștea livrează noi meniuri gustoase pentru acasă!
Nici în aceste zile de urgie care ne constrâng la mari încercări, Locanta Jariștea nu și-a uitat clienții fideli și va face totul pentru ca acestora să nu le lipsească mâncărurile delicioase cu care i-a obișnuit.

Sub bagheta de argint a Kerei Calița, echipa de pricepuți și destoinici bucătari a Jariștei pregătește în continuare, în condiții de igienă desăvârșită, faimoasele meniuri tradiționale românești care au făcut faimă Locantei.
Sub deviza „ÎN FIECARE ZI, UN MENIU BUN, SĂNĂTOS, IEFTIN ȘI GUSTOS!”, puteți comanda – cu 24 de ore înainte – felurile de mâncare preferate la unul dintre următoarele numere de telefon:
0721 961 936
0775 609 233
0770 948 868
Livrările se fac zilnic între orele 11.00 – 20.30 în orice parte a Bucureștiului.
Pentru toate comenzile, curierul este inclus în preț.

MENIUL NUMĂRUL 1: SINDROFIE ÎN CARANTINĂ

Ciorbă de perișoare – 3 porții = 1.200 ml – 12 perisoare, smântână și ardei iute
Sărmăluțe în foi de viță – 3 porții = 18 bucăți + smântână
sau
Pilaf cu pulpe de pui cu os – 3 porții = 3 pulpe mari + 450 gr. pilaf
Plăcintă de brânză – 1 porție – 150 gr.
Plăcintă de mere – 1 porție – 150 gr.
Plăcintă de dovleac – 1 porție – 150 gr.
Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle
Preț – 85 lei

MENIUL NUMĂRUL 2: ÎNDESTULARE PE PODUL CALIȚEI
Ciorbă sănătoasă de fasole albă boabe cu ciolan afumat plus ardei iute – 3 porții = 1.200 ml
Șnițele dâmbovițene din porc, curcan sau pui, cu piureu de cartofi – 3 porții = 6 buc. șnițele + 450 gr. piureu
sau
Piept de pui cu smântână și mărar, numit blachet – 3 porții = 750 grame + 450 gr. mămăligă
Prăjitură cu aluat fraged și gem – 1 porție = 150 gr.
Negresă – 1 porție =150 gr.
Păcintă cu brânză – 1 porție =150 gr.
Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle
Preț 85 lei

MENIUL NUMĂRUL 3: DESFĂTAREA LUI KIR NICOLA
Plăcintă macedoneană de carne – 3 porții = 600 gr.
sau
Plăcintă de creier – 3 porții = 600 gr.
Saramură de crap lipovenească cu mămăligă – 3 porții = 750 gr. saramură+ 450 gr. mămăligă
sau
Jumări de somn cu usturoi și mămăligă – 3 porții = 750 gr. jumări somn + 450 gr. mămăligă
Clătite cu dulceață – 3 porții = 6 buc.
Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle
Preț 95 lei

MENIUL NUMĂRUL 4: CABARET CULINAR BUCUREȘTEAN
Ciorbă de văcuță dreasă cu smântână, plus ardei iute – 3 porții = 1.200 ml
Musaca grecească de cartofi cu carne și smântână – 3 porții =750 gr.
sau
Pârjoale moldovenești (3 bucăți la porție), cu piureu de cartofi – 3 porții = 9 buc. mari pârjoale + 450 gr. piureu
Cremă de zahăr ars – 1 porție = 150 gr.
Prăjitură cu aluat fraged și gem – 1 porție = 150 gr.
Plăcintă de mere – 1 porție – 150 gr.
Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle
Preț 85 lei

MENIUL NUMĂRUL 5: PETRECERE NEGUSTOREASCĂ
Ciorbă de burtă cu smântână și ardei iute – 3 porții – 1.200 ml
Mușchi de porc umplut cu slănină, usturoi și cârnat, tăvălit în mălai cu cartofi la cuptor– 3 porții – 750 gr + 450 gr. cartofi la cuptor
sau
Sărmăluțe „Păstorel” în foi de varză (5 bucăți la porție) cu mămăligă – 3 porții = 15 buc. sarmale + 450 gr. mămăligă
Un chec à la Jariștea = 450 gr.
Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle
Preț 90 lei

MENIUL NUMĂRUL 6: CHEF PESCĂRESC
Icre de crap tescuite cu migală – 3 porții = 450 gr.
Zacuscă lipovenească de somn cu legume – 3 porții = 600 gr.
Șalău de Mostiștea în panadă, câte 2 bucăți la porție, cu cartofi nature – 3 porții = 6 buc. șalău + 450 gr. cartofi
sau
Crap prăjit cu mămăligă și mujdei de usturoi – 3 porții = 750 gr. crap + 450 gr. mămăligă
Tort „Kera Calița” – 1 porție = 150 gr.
Prăjitură cu aluat fraged și gem – 1 porție = 150 gr.
Plăcintă de dovleac – 1 porție – 150 gr.
Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle
Preț 95 lei

MENIUL NUMĂRUL 7 – BUCATE DE POST

Ciorbă românească de legume – 3 porții = 1.200 ml
Ardei umpluți cu orez și ciuperci ca la mânăstire – 3 porții = 750 gr.
sau
Sărmăluțe în foi de varză cu orez și ciuperci – 3 porții = 15 buc.
Prăjitură negresă de post – 1 porție = 150 gr.
Tăieței de casă cu nucă, pesmet și scorțișoară – 2 porții = 300 gr.
Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle
Preț 70 lei

MENIUL NUMĂRUL 8 – BUCATE DE POST
Fasole bătută – 3 porții – 450 gr.
Zacuscă de vinete – 3 porții – 450 gr.
Salată de vinete – 3 porții – 450 gr.
Praz cu măsline – 3 porții – 900 gr.
Tăieței de casă cu nucă, pesmet și scorțișoară – 3 porții = 450 gr.
Preț 85 lei

KERA CALIȚA vă urează SĂNĂTATE ÎN BUCATE!

Pachet Poveștile Jariștei – 3 volume – 150 lei (preț inițial: 180 lei)!

Pachetul conține cărțile

1. Bucătăria Balkaniei

2. Tainica inimă a Bucurescilor

3. Plăcerile păcătoase ale gastronomiei

Puteți comandaCĂRȚI cu aceeași tematică AICI: www.eintegral.ro
Rețete vechi românești reinventate

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply