|

Incepe VARA! Iata DOVEZILE! 45 FOTO estivale

Gata, VARA a inceput oficial…/ 45 FOTO estivale


1,80 metri, 55 kg, topmodel în Vama Veche!
…Tatăl ei fusese antrenor de fotbal într-un poluat orăşel de provincie, ba chiar unii dintre cei mai generoşi iubiţi ai ei fuseseră fotbalişti, dar Diana încercase să se ţină cât mai departe de tot ce înseamnă „sportul rege”. În copilărie, jucase în echipa de handbal a şcolii şi poate şi acesta era motivul pentru care acum avea nişte picioare extrem de lungi şi fine, ca de zeiţă.
În adolescenţă, Diana nu fusese cine ştie ce frumuseţe, doar că era înaltă şi avea nişte incredibili ochi albaştri, care nu compensau însă kilogramele în plus ce o făceau să arate ca un dinozaur cu părul permanent. Iubitul ei de atunci, fiul unui patron de măcelărie, o ţinea numai în fripturi, chipsuri, cârnaţi şi ieşiri la mici şi bere cu băieţii, că aşa înţelegea să-şi exprime el iubirea pentru „viitoarea lui soţie”, cum îi spunea în clipele de intimitate. Iar ea chiar se visa doamna patronului de măcelărie, îşi imagina ce viaţa prosperă vor avea împreună , mai ales că omul îi promisese că, după ce îi dă tată-su prăvălia pe mână, se lasă şi de droguri, mai cumpără şi nişte ferme de porci, la naiba, viaţă adevărată!
După ce a băgat-o a doua oară în spital – bărbatul era şi foarte gelos şi îşi vărsa nervii înspre rinichii ei, cu picioarele – Diana şi-a făcut bagajele şi a plecat spre Capitală. De kilogramele în plus a scăpat în câteva luni, oricum constituţia nu-i permitea să se îngraşe mai mult de 70 de kg, ceea ce pentru înălţimea ei de 1,80 m nu era chiar o dramă.
…Acum, superbitatea era în drum spre Vama Veche, în noaptea de dinaintea zilei de 1 Mai, urmând să întâlnească patru bărbați ciudați!
Aventurile acestui personaj în cartea Melindei Mițulescu prezentată de Dan-Silviu Boerescu „O noapte în Vama Veche” din colecția Cartea de Vacanță, editată de Integral & powered by Libertatea, la prețul promoțional de 14,99 lei. Mai multe cărți din colecție disponibile pe www.eintegral.ro.

Citeste si:

Tags: , , , , ,

Leave a Reply