|

Noua ofertă de meniuri SĂNĂTATEA ÎN BUCATE de la KERA CALIȚA ot Jariștea Locantă

Noua ofertă SĂNĂTATEA ÎN BUCATE
Locanta Jariștea livrează meniuri gustoase pentru acasă!

Sub deviza „ÎN FIECARE ZI, UN MENIU BUN, SĂNĂTOS, IEFTIN ȘI GUSTOS!”,
puteți comanda – cu 24 de ore înainte – felurile de mâncare preferate la unul dintre următoarele numere de telefon:

0721 961 936
0775 609 233
0770 948 868

Livrările se fac zilnic între orele 12.00 – 19.30 în orice parte a Bucureștiului.
Pentru toate comenzile, curierul este inclus în preț.

MENIUL NUMĂRUL 1: SINDROFIE ÎN CARANTINĂ
Ciorbă de perișoare – 3 porții = 1.200 ml – 12 perisoare, smântână și
ardei iute
Sărmăluțe în foi de viță – 3 porții = 18 bucăți + smântână
Plăcintă de brânză – 3 porții – 450 gr
Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle
Preț - 85 lei

MENIUL NUMĂRUL 2: ÎNDESTULARE PE PODUL CALIȚEI
Ciorbă sănătoasă de fasole albă boabe cu ciolan afumat plus ardei iute
– 3 porții = 1.200 ml
Șnițele dâmbovițene din porc, curcan sau pui, cu piureu de cartofi – 3
porții = 6 buc. șnițele + 450 gr. piureu
Prăjitură cu aluat fraged și gem – 3 porție = 450 gr
Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle
Preț 85 lei

MENIUL NUMĂRUL 3: DESFĂTAREA LUI KIR NICOLA
Plăcintă macedoneană de carne – 3 porții = 600 gr
Saramură de crap lipovenească cu mămăligă – 3 porții = 750 gr
saramură+ 450 gr mămăligă
Plăcintă cu mere – 3 porții = 450 gr
Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle
Preț: 95 lei

MENIUL NUMĂRUL 4: CABARET CULINAR BUCUREȘTEAN
Ciorbă de văcuță dreasă cu smântână, plus ardei iute – 3 porții = 1.200 ml
Pârjoale moldovenești (3 bucăți la porție), cu piureu de cartofi – 3
porții = 9 buc. mari pârjoale + 450 gr piureu
Plăcintă de dovleac – 3 porții – 450 gr
Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle
Preț: 85 lei

MENIUL NUMĂRUL 5: PETRECERE NEGUSTOREASCĂ
Ciorbă de burtă cu smântână și ardei iute – 3 porții – 1.200 ml
Sărmăluțe „Păstorel” în foi de varză (5 bucăți la porție) cu mămăligă
– 3 porții = 15 buc. sarmale + 450 gr mămăligă
Cremă de zahăr ars – 3 porții = 450 gr
Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle
Preț: 90 lei

MENIUL NUMĂRUL 6: CHEF PESCĂRESC
Icre de crap tescuite cu migală – 3 porții = 450 gr
Zacuscă lipovenească de somn cu legume – 3 porții = 450 gr
Crap prăjit cu mămăligă și mujdei de usturoi – 3 porții = 750 gr. crap
+ 450 gr mămăligă
Prăjitura Negresă – 3 porții = 450 gr
Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle
Preț: 95 lei

MENIUL NUMARUL 7: BUNĂTĂȚI RAFINATE
Ruladă de somon norvegian cu spanac – 3 porții = 300 gr
Papiote de cașcavaluri cu struguri – 3 porții = 300 gr
Papară de șalău în bechamel cu usturoi și mărar – 3 porții = 750 gr
Tort de ciocolată – 3 porții = 450 gr
Preț 95 lei

MENIUL NUMĂRUL 8 – BUCATE VEGETARIENE
Fasole bătută – 3 porții – 450 gr
Zacuscă de vinete – 3 porții – 450 gr
Salată de vinete – 3 porții – 450 gr
Ardei umpluți cu orez și ciuperci ca la mânăstire – 3 porții = 750 gr
Tăieței de casă cu nucă, pesmet și scorțișoară – 3 porții = 450 gr
Preț: 85 lei

Kera Calița vă urează SĂNĂTATE ÎN BUCATE!

Citeste si:

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply