|

ANDREEA TONCIU – A fost odata …American Beauty

Multe povești inedite în cartea lui Dan-Silviu BoerescuSanda Marin. Viața ca o carte de bucate” din colecția „Destine controversate, editată de Integral, disponibilă la prețul promoțional de 14,99 lei. Mai multe cărți din colecție disponibile pe www.eintegral.ro.

Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată

RETETE VECHI:Bucataria Balkaniei

Reţete vechi româneşti reinventate

OFERTĂ SPECIALĂ: acum găsiți și PACHETE cu cărți din colecția SECRETELE BUCUREȘTILOR!

Povești inedite în cartea lui Dan-Silviu Boerescu Uimitorii escroci bucureșteni și victimele lor faimoase din colecția „Secretele Bucureștilor”, editată de Integral, disponibilă î la prețul promoțional de 14,99 lei. Mai multe cărți din colecție disponibile pe www.eintegral.ro.

OFERTĂ SPECIALĂ: acum găsiți și PACHETE cu cărți din colecția SECRETELE BUCUREȘTILOR!ANDREEA TONCIU a realizat un pictorial de colectie pentru www.bucatarescu.ro, de aceasta data alegand Euro Garden si pe fotografa Brindusa Iacob. Dincolo de cateva fotografii in care vedeta face parada unei noi colectii de costume de baie, la sugestia lui Bucatarescu, Andreea a incercat si un remake al unei teme celebre din filmul “American Beauty”. De data aceasta, nu e frumusetea ingenuu-perversa a Menei Suvari, ci sex appeal-ul agresiv al unei posibile zeite grecoaice exilate din Olimp la Bucuresti… inaintea unei operatii estetice la nas!

(c)Bucatarescu 2011-2020. Pot fi reproduse 3 imagini, numai cu precizarea explicita, vizibila si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.

Make up: Andi Panait, andy_hanthos@yahoo.com, 0731.492.839 . Hair style: Valentin Ene, stilistulvali@yahoo.com, 0766.684.143.
Locatie: Euro Garden Baneasa, Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 42-44, vis-a-vis de noua cladire a Ambasadei SUA. Euro Garden este locul de unde si Bucatarescu isi ia uneltele de gradinarit, pomi fructiferi, arbustii si florile pentru gradina de la Ileana.

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

3 Responses for “ANDREEA TONCIU – A fost odata …American Beauty”

  1. [...] Mai multe poze veci pe bucatarescu! Vizite :1 Categoria: Stiri Mondene Taguri: andreea tonciu, euro garden, femei goale, goala, nud, sexy « Post anteriorTavi Colen in “Plasa de stele”.Tu-ti gura mati Negrule! [...]

  2. [...] “De data aceasta, nu e frumuseţea ingenuu-perversă a Menei Suvari, ci sex appeal-ul agresiv al unei posibile zeiţe grecoaice exilate din Olimp la Bucureşti”, scrie Bucătărescu pe site-ul său. Vezi mai multe poze pe Bucatarescu.ro ! [...]

  3. [...] Andreea Tonciu a realizat un nou pictorial pentru http://www.bucatarescu.ro, de aceasta data alegand Euro Garden si pe fotografa Brindusa Iacob. Dincolo de cateva fotografii de sezon, in care vedeta face parada unei noi colectii de costume de baie, la sugestia lui Bucatarescu, Andreea a incercat si un remake al unei teme celebre din filmul “American Beauty”. Mai multe poze pe Bucatarescu.ro [...]

Leave a Reply