|

INTEGRAL: Cum va arăta LUMEA după PANDEMIE

În seria Coronavirus 2020 a Editurii Integral, a apărut volumul 7: Cum va arăta lumea după pandemie. Scenarii posibile și ipoteze provenite din surse autorizate de Marcus Neumann.

Indiferent când se va sfârși pandemia provocată de noul coronavirus – în vara/toamna lui 2021, în 2022 sau… cine știe când!? – lumea nu va mai fi la fel. Instituții ca Organizația Națiunilor Unite, Uniunea Europeană, Organizația Mondială a Sănătății și atâtea altele și-au arătat deja limitele și ineficiența. Se va modifica substanțial ideea de leadership. Nu politicianul ci, poate, activistul social va veni la putere – apariția Gretei Thunberg chiar înainte de Covid-19 nu va fi fost deloc întâmplătoare…
Se vor transforma și conceptele-cheie ale relațiilor sociale: căsătoriile, parteneriatele de tot felul, legăturile dintre generații, modul în care ne vom raporta la vârstnici – familia, în general, nu va mai fi deloc la fel după pandemie, izolare și carantină.
Relațiile profesionale nici ele nu vor scăpa nealterate. Munca la domiciliu va începe să prevaleze în fața trudei industriale, iar antreprenoriatul individual va încerca să desfidă mitul managerului/CEO de trust multinațional.
Sănătatea – la nivel personal și colectiv – va deveni o industrie în sine, depășind, după cât se pare, „monștrii Big Pharma”. Economia va fi regândită în funcție de cerințele strategice ale acesteia.
Entertainmentul și activitatea sportivă vor suferi, de asemenea, modificări structurale. Va apărea alt tip de star, derivat din cele actuale de influencer, socialite, vlogger, autor de tutoriale ș.a.m.d.
Un virus global, nou, care ne ține în casele noastre – poate timp de luni de zile – ne reorientează deja relația cu guvernul, cu lumea exterioară, chiar și unul cu celălalt. …Sau – mai știi? nimic nu e imposibil! – pandemia se va sfârși mult mai repede decât ne-am fi așteptat, iar noi, cei care preț de câteva luni ne-am modificat dramatic existența cotidiană și statutul social, ne vom trezi într-o bună dimineață ca dintr-un vis urât, vom scutura relaxați din umeri și ne vom zice: „Gata! Coșmarul s-a terminat, așa că putem să o luăm de la capăt exact ca înainte, fără să ne mai temem de nimic!!!”. Într-un fel sau altul, așa s-a petrecut și după ciumă, lepră, holeră, malarie, HIV, Ebola, Zika și atâtea alte epidemii devastatoare!
Dar, undeva, nu se știe exact unde, poate că o nouă generație de Big Brothers veghează „părintește” asupra noastră…
Totul pare posibil acum. Sau mâine. Nu-i decât un joc cu tulburător de multe strategii.
Exclusiv la Editura Integral, în cadrul colecției CORONAVIRUS 2020, a apărut volumul 6: Există viață după coronavirus! Jurnalele unor supraviețuitori și alte povești adevărate din vreme pandemiei

Remedii vechi pentru noul coronavirus, însoțite de leacuri și rețete. Preț promoțional: 24,99 lei.

Tehnici de supraviețuire în izolare pe perioada pandemiei. Dieta de 14 zile și alte sfaturi practice – în cadrul colecției Coronavirus 2020 a Editurii Integral. Preț promoțional: 24,99 lei.

Leacuri împotriva gripei, remedii vechi și noi, rețete sănătoase găsiți în volumul GHID PRACTIC DE PREVENIRE A INFECTĂRII CU COVID-19, apărut la Editura Integral, la prețul promoțional de 24,99 lei.

CORONAVIRUSUL între adevărul științific și teorii ale conspirației, care tocmai a fost publicată de Editura Integral în cadrul Colecției 2020, este prima carte apărută în România pe acest subiect. poate fi achiziționată și de AICI, cu 19,99 lei.

În cadrul colecției Coronavirus 2020 – prima și singura din România! – a apărut la Editura Integral și volumul 4: Ce și cum îi spui copilului tău despre Coronavirus, dar și ce îți spune el ție, la prețul promoțional de 24,99 lei.

Colecția Coronavirus 2020 la Editura Integral!

SUMARul volumului VII:
Câteva lucruri de luat în calcul atunci când vrem să apreciem impactul real al pandemiei: supra-încălzirea internetului, conflictul dintre relansarea economiei și ecologie, Big Brother devenit o realitate „necesară”

„Westlessness” vs. regândirea „strategiei industriale și de business, profund dependentă de China și de producția de acolo” – o nouă ordine mondială la orizont

„Vulnerabili și înspăimântați” – o altă rutină cotidiană după Covid-19, cu o nouă listă de discriminări

Homo Sapiens în genunchi: Yuval Noah Harrari despre „poliția săpunului”, de ce Covid-19 le convine atât de mult dictatorilor, „paralizia colectivă” și necesitatea unui nou „plan global” pentru omenire

Streaming divin sau Căutarea lui Dumnezeu online. Cum se schimbă Biserica în timpul și după pandemie

„Virușii” iubirii și viitorul relațiilor sentimentale care încep cu un… click… sau cu o dronă

The New York Times – Covid-19: O privire în urmă din 2025. Din care se vede cum coronavirusul a schimbat aproape totul

Un proiect editorial INTEGRAL

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply