|

LANDI SWANEPOEL: Noua Brigitte Bardot vine din Africa (de Sud) / GALERIE FOTO cu LANDI SWANEPOEL

a href=”https://eintegral.ro/primele-miss-romania-povesti-neromantate?filter_name=miss”>Primele Miss România. Povești (ne)romanțate

Doamnele fascinante de alte nații din istoria sentimentală a principilor români

LANDI SWANEPOEL, inalta de 1,77 metri, e comparata cu Brigitte Bardot in perioada ei blonda. S-a nascut pe 8 octombrie 1979 in Cape Town. La numai 14 ani, pe cand era intr-o galerie comerciala impreuna cu mama ei, a fost remarcata de un director de casting si a primit foarte rapid contracte cu Guess?, Chanel si Land Rover. (Mama nu a primit nici un contract!) Celebritatea a venit, insa, o data cu reclama Peroni (difuzata si la noi), in care se  recreaza  scena fantanii din filmul “La dolce vita” a lui Federico Fellini.

Desi are o silueta de invidiata, Landi nu tine o dieta foarte stricta, fiind mare amatoare de biltong (un fel de babic african, inventat de colonistii olandezi – burii – datorita faptului ca nu aveau, cu doua secole in urma, alta metoda de a conserva carnea).
Swanepoel acordă prioritate micului dejun drept cea mai importantă masă a zilei și se asigură că are la dispoziție alimente sănătoase pentru a avea cel mai bun început posibil în fiecare dimineață.
Swanepoel a declarat pentru The Cut în 2017 că alegerea ei pentru micul dejun depinde de starea ei de spirit și că favorizează smoothie-urile sănătoase pentru un început de dimineață fără cafeină – băutura ei sănătoasă preferată care conține „ulei de nucă de cocos, ulei de in, banană, proteine, unele un fel de fructe antioxidante precum afine sau căpșuni sau un unt de nucă”.
De asemenea, optează pentru ouă și chiar brânzeturi la grătar, în funcție de ocazie.
Swanepoel a mai spus pentru The Cut: „Dacă îți înlocuiești cafeaua cu un ceai decafat sau ciocolată caldă, este o modalitate bună de a-ți reseta nivelul de energie”.

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply