|

RITA ORA – cea mai PROVOCATOARE fata din Balcani si DIETA ei / 39 FOTO cu senzatia din KOSOVO

RITA Sahatçiu ORA (n. 23 noiembrie 1990, Pristina) este o cântăreață, compozitoare și actriță britanică de origine kosovară. Albumul său de debut, Ora (2012), a debutat pe poziția #1 în Marea Britanie, și conține single-urile number-one “R.I.P.” și “How We Do (Party)”. După ce a mai ajuns încă o dată pe poziția #1 în topuri cu piesa “Hot Right Now” în colaborare cu DJ Fresh, Ora a devenit artistul cu cele mai multe single-uri de poziția #1 în UK Singles Chart în 2012. În 2013 ea a fost nominalizată de trei ori la BRIT Awards. Primul single de pe cel de-al doilea său album, “I Will Never Let You Down”, a debutat în topul UK Singles Chart în 2014, Ora devenind astfel a doua cântăreață solo britanică cu patru single-uri pe poziția #1 în Marea Britanie, după Geri Halliwell.
Alfabetul mâncării sănătoase
Retete vegetariene cu „gust” de carne
Rita Sahatçiu Ora s-a născut pe 23 noiembrie 1990, în Pristina, RSF Iugoslavia, într-o familie de albanezi kosovari, care s-a mutat în Londra, Marea Britanie, când Rita avea un an. Ora a crescut în Portobello Road, West London și a absolvit Școala de Teatru Sylvia Young iar apoi St Charles Catholic Sixth Form College. Ea a început să cânte de la o vârstă fragedă.

Mama sa, Vera, este psihiatru, iar tatăl, Besnik, este proprietarul unui pub. Ora are o soră mai mare, Elena, și un frate mai mic, Don. Ea a fost botezată după star-ul de film favorit al bunicului său, regizorul Besim Sahatçiu — Rita Hayworth.- informatii conform Wikipedia.

Minionă, RITA ORA are 1,66 metri si 55 kg… Vedeta nu se înfometează pentru a rămâne slabă, dar alege mâncare sănătoasă, care să-i ofere nutrienții de care organismul are nevoie, și puțin calorică, pentru a nu adăuga kilograme nedorite. Dieta nu pare deloc greu de ținut. I-a fost recomandată de un nutriționist și conține suficiente alimente pentru a-i oferi energie și pentru exercițiile fizice.
“Dimineața, mănânc două ouă fierte, sparanghel și jumătate de cană de muesli cu lapte de migdale. La prânz, am de ales între pui sau pește cu garnitură de legume, iar la cină am pește cu legume și jumătate de cartof. Pe lânga toate acestea, am voie și gustări. Dar nu mănânc pâine și zahăr. Nu mă înfometez, obișnuiam să fac asta, dar mi-am dat seama că nu mâncatul e problema, ci alegerea unor alimente care îți fac bine. Fiecare are un organism diferit”, menționează cântăreața de origine kosovară.
Totuși, câteodată, Rita Ora recunoaște că se abate de la această dietă și-și mai face poftele. “Preferatele mele sunt brânza și vinul. Am turnat un film în Italia și am dat iama în paste, bânză, vin – toate locale. Evident ca a trebuit să le încerc! În general, îmi fac poftele doar o dată pe săptămână, dar fără s-o iau razna. Totul trebuie să fie cu moderație!”, a mai declarat Rita Ora.


Pachet Poveștile Jariștei – 3 volume – 150 lei (preț inițial: 180 lei)!

Pachetul conține cărțile

1. Bucătăria Balkaniei

2. Tainica inimă a Bucurescilor

3. Plăcerile păcătoase ale gastronomiei

Puteți comandaCĂRȚI cu aceeași tematică AICI: www.eintegral.ro

Multe alte povești și rețete inedite în cartea lui Dan-Silviu BoerescuRețete de suflet. Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești din colecția de artă culinară „Bucătărescu – Trăiesc ca să mănânc!”, editată de Integral , disponibilă la prețul promoțional de 17 lei. Mai multe cărți din colecție disponibile pe www.eintegral.ro.

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply