|

…Și Dumnezeu a creat FEMEIA și DIETA ei – Galerie 30 foto cu BRIGITTE BARDOT în tinerețe

…In St. Tropez, tanara Juliette Hardy i-a innebunit pe toti barbatii, in special pe Eric Carradine, un barbat bogat de varsta a doua. Ea este indragostita de Antoine Tardieu, un baiat dintr-o familie modesta, dar acesta nu vrea de la ea decat o aventura de o noapte. Cand parintii vitregi ai lui Juliette decid sa o trimita pe aceasta inapoi la orfelinat, din cauza reputatiei proaste pe care o are in oras, fratele lui Antoine, Michel Tardieu, o cere in casatorie, Juliette accepta ai cu timpul incepe sa-l iubeasca. Totusi, parintii lui Michel se hotarasc sa-i vanda lui Eric afacerea familiei, Antoine se intoarce in St. Tropez, iar pasiunea lui Juliette pentru acesta se aprinde din nou.
Filmul din 1956 al regizorului francez Roger Vadim o avea în rolul principal – Juliette – pe inegalabila Brigitte Bardot. Iata cum arata aceasta in tinerețe!
Dar această frumusețe ireală și provocatoare a fost întreținută și de un regim de viață aparte.În ciuda tuturor exceselor de o clipă, a petrecerilor prelungite cu multă șampanie, în majoritatea timpului Brigitte a respectat principiile unei diete sănătoase.
Alfabetul mâncării sănătoase
Retete vegetariene cu „gust” de carne
Brigitte avea, în perioada ei de glorie, 1,70 m şi 57 kg. Măsurile ei erau potrivite unui supermodel: 89-58-89 cm, fapt pentru care a devenit cunoscută în întraga lume pentru silueta aei de adolescentă și pentru talia de viespe. Actrița recunoștea că făcea mult sport, în special înot și dans, însă dieta ei era bogată în legume și fructe.
Celebra actriță îşi făcuse un ritual din a bea multă apă pe parcursul întregii zilei. Obligatoriu își începea ziua cu un pahar de apă și o încheia tot cu un pahar de apă. În plus, îi plăceau ceaiurile de plante.
Consuma foarte mult iaurt grecesc. Îl folosea atât la micul dejun, cât și pe post de gustare sau desert. Întotdeauna avea în geantă o gustare formată din nuci sau semințe crude, sau ciocolată neagră.
Brigitte susține că cea mai importantă masă este micul dejun și nu trebuie sărit niciodată peste el. Al ei era compus din iaurt grecesc și fulgi de ovăz.
Celebra blondă susține că își începea orice masă cu o salată sau o supă de legume, iar fiecare masă de termina cu un desert ușor, cum ar fi o salată de fructe, iar vinul sau șampania îi complimentau, într-o manieră cât se poate de plăcută, mâncarea. „Vinul și șampania nu sunt doar pentru ocazii speciale”, susține și acum Bardot.
Brigitte consuma de cele mai multe ori, salata tabbouleh cu multă lămâie, preferata ei, alături de pui sau fructe de mare, în special alegând proteine slabe.
Bardot spunea des că o siluetă se întreţine cu activitate fizică și că orice femeie trebuie să-și menține o siluetă de invidiat. „ Dacă nu puteţi merge la sală, faceţi yoga, dans sau chiar o plimbare mai lungă”, spune actrița.
Una dintre cele mai cunoscute actriţe franceze, Brigitte Bardot, a sedus publicul cu frumusețea ei în anii 50 şi 60 şi a devenit un sex-simbol al cinematografiei mondiale. Ea este cea care a inventat mărimea zero, în tinerețe având o talie atât de mică încât lumea se întreba cum de poate să respire. Mai mult, frumoasa Bardot a fost prima femeie care a apărut în costum de baie la Cannes. În 1953, avea doar 18 ani, era o blondă fermecătoare, și deși era necunoscută, aceasta a avut o apariție remarcabilă, ce nu a fost uitată nici până astăzi, scrie Libertatea pentru femei.
Brigitte Bardot a revoluționat lumea filmului și a cutremurat lumea bărbaților. Anul acesta, celebra franțuzoaică împlinește 86 de ani, însă ea și-a păstrat trăsăturile unice care au consacrat-o, fără să apeleze la operații estetice.
Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase


Iubirile știute și mai puțin știute ale Regilor, Principilor și Principeselor României;

Născută să iubească: Maria – Cea mai frumoasă Regină a României;

Nunțile regale de la Carol I la Principele Nicolae;

Și principii iubesc câteodată… Povești de dragoste din Carpați până la Viena;

Iubirile pătimașe ale Casei Regale. Regina Maria, Carol al II-lea, Prințul Nicolae;

Româncele pe care le-au iubit regii din lumea întreagă;

Povești de iubire și drame amoroase dintr-un trecut pasional

Citeste si:

Tags: , , , , ,

Leave a Reply