|

LIZ HURLEY și DIETA ei sau O FEMEIE incredibila la 54 de ani – 54 FOTO uimitoare

O FEMEIE incredibila – Liz Hurley – la 54 de ani – 54 FOTO uimitoare…
Actrița și modelul britanic Elizabeth Hurley, fosta iubită a lui Hugh Grant, a fost de-a lungul timpului considerată imaginea modului sănătos de viață și un simbol al frumuseții.
Antrenamentele sale zilnice sunt alcătuite din plimbări și exerciții ușoare. Urmează un plan simplu și sănătos de alimentație în fiecare zi. Dimineața perfectă pentru Elizabeth începe cu două pahare cu apă.
O carte interesantă:Amazing Diets of Amazing Celebrities + A Beginner’s Guide to Healthy Food
Chiar dacă arată incredibil, artista spune că secretul tinereții sale constă din trei lucururi mici: dedică timpul liber exercițiilor fizice în aer liber, alege să consume alimente în stare proaspătă și își alocă vreme pentru activități relaxante.
Primul lucru pe care îl face Elizabeth dimineața: bea două pahare cu apă caldă. Pare ciudat să înlocuim două pahare cu apă cu ceaiul sau cafeaua cu care ne-am obișnuit dar această practică ajută la oxigenarea creierului și îți dă un start activ la începutul zilei.
În general, mesele lui Liz sunt destul de echilibrate. Nu trișează niciodată. Iată ce consumă într-o zi:
Micul dejun: Un iaurt grecesc, o banană și un pic de miere.
Prânz: O supă de legume.
Cină: Pui la grătar și multe, multe legume.
Acum, spune Liz, planul de alimentație este diferit, în comparație cu dietele pe care le-a urmat anterior. Pe vremuri, spune artista, a urmat dieta în funcție de grupa sanguină. Acest regim presupune consumarea alimentelor care se potrivesc cu grupa ta de sânge. Spre exemplu: persoanele cu grupa sanguină 0 le este recomandat să mănânce pește și carne tocată. Elizabeth a renunțat de mult timp la această dietă. În schimbul acesteia, artista s-a îndreptat către nutriția holistică. Recent, a petrecut câteva zile la un centru de sănătate din Austria. Acolo a învățat să spună STOP stilului de viață în galop și să conștientizeze importanța cerințelor nutriționale unice. „Aici am învățat să mă relaxez. Să renunț la telefon în timp ce mănânc și să mă bucur cu adevărat de ce am în farfurie. Digestia mea s-a îmbunătățit semnificativ după ce am urmat sfaturile specialiștilor”, spune Liz.
Rutina antrenamentelor zilnice: exerciții pentru toate grupurile de mușchi, multe, în aer liber.
În zilele în care nu este preocupată de filmări, Elizabeth se trezește la ora 7:30, se îndreaptă către baie iar în timp ce-și spală dantura începe primele exerciții. Acestea durează aproximativ 3 minute, timp în care reușește să-și curețe dinții. „Am avut grave probleme cu spatele, la un moment dat, însă așezările pe care le făceam zilnic m-au ajutat”, spune modelul. Aceeași procedură este urmată de Elizabeth și în a doua parte a zilei.
După micul dejun face o scurtă plimbare în aer liber, alături de cățeii ei, un labrador pe nume Hector și un cocker spaniol – Mia. Plimbarea de jumătate de oră este absolut suficientă pentru a da un start bun pentru a crește ritmul cardiac.
„Aerul proaspăt te eliberează de orice tensiune”,mărturisește Elizabeth. Tocmai de aceea, o vei putea vedea tot timpul plimbându-se, decât să meargă la sală. Yoga și pilatesul, fac parte din viața artistei. În general, practică aceste antrenamente în vacanță, atunci când are mai mult timp liber.
Elizabeth Hurley scrie periodic pe Twitter despre corpul ei. Recent, şi-a asigurat fanii că sânii ei sunt naturali, iar apoi a dat câteva sfaturi cu privire la dieta ei. „Apropo, dieta mea nu este pe placul doctorilor, dar vă jur – e bine ca adulţii să nu mănânce mai nimic la micul dejun. O cană de apă fierbinte primul lucru, poate un espresso sau câteva prăjiturele cu ovăz”, a scris actriţa, informează www.huffingtonpost.com. Prăjiturile cu ovăz conţin multe fibre şi au în jur de 50 de calorii fiecare. După ce a născut în 2002, Hurley s-a refugiat în casa lui Elton John, unde a mâncat doar prăjituri cu ovăz până a slăbit la loc. (Cu Elton John, a realizat și o faimoasă & provocatoare copertă Vogue în 2002!)
Liz a precizat ca in prezent consuma bauturi proteice la jumatatea diminetii, nu mananca fructe si legume crude dupa ora 16.00 si urmeaza o dieta cu putine grasimi si continut scazut de lactate. Ea conduce si o ferma cu produse bio in Gloucestershire.


„Borat”, filmul lui Sacha Baron Cohen, nu este întâmplător legat de Kazahstan. Această țară a dat lumii nu doar „învățături prețioase pentru America”, ci și pe culturistul Yuri Tolochko, care, după opt luni de așteptare din cauza pandemiei, a reușit să facă nuntă mare cu aleasa inimii lui, Margo. Dar Margo nu e ceea ce credeți, ci o… păpușă gonflabilă – „sex doll”. Mai multe detalii și alt scandal sexual aici: Love, love, love – https://www.comentator.ro/fusion/723-iubirea-in-iarna

Alte povești uluitoare pe comentator.ro:
Erotica în stil post-sovietic – „Love is in the Air!”: https://www.comentator.ro/fusion/702-zbor-falic-low-cost
Standardele aberante din showbiz impun standardul slăbănoagelor fără forme dar nu toată lumea este de acord: https://www.comentator.ro/fusion/645-vedete-care-fac-foamea-si-farmecul-modelelor-xxl< /strong>
…să ne bucurăm de viață ca pe vremuri: https://www.comentator.ro/fusion/624-sambata-dulce-cu-clatite-ana-lugojana
Iată cum bustul impresionant al lui Dolly Parton, sufletul ei mare și oița clonată au influențat benefic dezvoltarea vaccinului Moderna anti-Covid: https://comentator.ro/fusion/660-dolly-parton-de-la-jolene-la-vaccine
Versiune nouă pentru Jocurile Foamei: https://www.comentator.ro/editorial/675-jocurile-foamei
Rețeta castraveților bulgărești… se aplică și la noi? „Narușenia”, „Jolt carton” și un sondaj pe tema Covid în… Bulgaria: https://www.comentator.ro/editorial/685-coronavirus-si-de-ce-nu-poti-sa-vinzi-castraveti-gradinarului-narusenia

Femeile frumoase care au marcat destinul dinastiei române

Femei frumoase din popor care i-au înnebunit pe voievozii români

Primele Miss România. Povești (ne)romanțate

Doamnele fascinante de alte nații din istoria sentimentală a principilor români
Femeile frumoase care au marcat destinul dinastiei române

Femei frumoase din popor care i-au înnebunit pe voievozii români

Primele Miss România. Povești (ne)romanțate

Doamnele fascinante de alte nații din istoria sentimentală a principilor români

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply