|

Ce făceam acum 5 ani! REVELION 2015 la The Wine Bistro by Vinexpert & Bucătărescu / 10 ore de party, 40 retete culinare, 30 bauturi!

Vinuri și rețete de pe toate continentele …în PIAȚA VICTORIEI!
WINE PAIRING & LIVE COOKING SHOW!
10 ore de petrecere nonstop!
Meniu cu 40 de rețete și 30 băuturi!

THE WINE BISTRO, nou deschis în Piața Victoriei (Calea Victoriei 155, Bl. D1), vă invită la un REVELION unic, excesiv de bogat în vinuri și rețete de pe toate Continentele Gustului!

Începând cu ora 20.00, petrecerea de REVELION 2015 vă propune un itinerariu fabulos prin cele mai bune podgorii și prin cele mai savuroase bucătării ale lumii! Vom pleca din America de Sud (Chile și Argentina), vom face o escală în Africa de Sud, ne vom continua călătoria inițiatică în Australia și Noua Zeelandă, pentru a reveni în Europa (Franța, Italia, Spania, Austria) și a ne opri acasă, în cel mai nou și mai bogat în sortimente wine restaurant din România.
La fiecare escală, vom degusta cele mai alese licori ale zonei, propuse din colecția Vinexpert de peste 3.000 de etichete, și le vom parteneria culinar cu rețetele Bucătărescu, pe care le-ati încercat și în cele nouă ediții ale show-ului culinar live ”Continentele Gustului”.

REVELION 2015 la THE WINE BISTRO reprezintă ocazia unică de a vă întâlni cu o suită impresionantă de vinuri de top (majoritatea cotate la minimum 90 de puncte de către specialiști), nelipsind branduri celebre precum: Rotschild, Guigal, Salentein, Pol Roger, Dievole, Vina Mar, Georges Duboeuf, Missiones de Rengo, Maison Champy, Paul Mas, Araldica, Rimapere, Wild Rock, Oxford Landing ș.a.

Vă propunem și o selecție unică de șampanie franțuzească, cava catalană, cognac și armagnac, rom caraibian, whisky scoțian, grappa, calvados și cidru brut de Normandie, vinars românesc, afinată și vișinată, țuică și palincă. Din barul deschis nu vor lipsi nici cocktailurile, cafeaua cu nucșoară, sucurile fresh de fructe și legume ori apele minerale de calitate!

MENIUL va fi pe măsura acestei senzaționale colecții de băuturi rare și va cuprinde o suită de rețete internaționale dar și tradiționale românești, reinterpretate în stilul Bucătărescu, și va fi încununat cu un mare TORT TEMATIC – ”Continentele Gustului” – realizat în colaborare cu cel mai bun producător de specialitate din țară, atelierul de cofetărie ”Mona Lisa”!
Dintre provocările culinare ale celei mai nebune nopți dintre ani amintim:

ANTREURI
-piftie de șorici cu vișine și sos de hrean
-piftie de curcan
-pasta de jumări și ceapă roșie pe pâine de casă
-alioli cu piper roz
-rulouri de limbă cu caise și smochine
-furnicuțe pe băț (măsline fara sâmburi glasate)
-chifteluțe de cartofi în stil chilian, cu cepe mici caramelizate
-ciuperci umplute cu ouă de prepeliță
-bărcuțe cu cremă de brânză cu nuci
-andive umplute cu salată de vinete cu rodie
-chifteluțe de pește cu ierburi de gust

PÂINICI
-selecția brutarului îndrăgostit – chifle, baghete și batoane cu semințe, măsline, usturoi dulce, mălai și alte mixuri inedite

SALATE
-salată Misticanza cu valeriană
-salată de rucola cu sos de căpșuni
-salată de calamari, fasole roșie și portocale
-baby spinach cu mix de nuci prăjite
-salată de murături de casă
-salată de legume a la russe

SUPE/CREME
-cremă de legume cu semințe prăjite
-supă de usturoi cu migdale și fidea cu trufe
- bouillabaisse de dimineață – Marseilleza reinterpretată

FELURI PRINCIPALE
-curcan umplut cu fructe și foie gras artizanal
-sărmaluțe după rețeta lui Păstorel (fierte de două ori: în zeamă de varză și în vin dulce)
-minipaella cu fructe de mare
-frigărui de mici în sos de miere și muștar de Dijon
-polenta burger (hamburger pe felii de mămăliguță)
-cartofi Hasselback cu felii subțiri de slăninuță fiartă în vin
-pulpă de porc coaptă la foc mic timp de 6 ore, ticluită opțional cu dulceață de cireșe și ardei iuți
-frites de țelină prăjiți fără ulei în jet de aer fierbinte
-pește cu ierburi în stil provensal, gătit la cuptor

DESERTURI/POST-GUST
-platou de brânzeturi și nuci exotice stropite cu glaze de balsamico
-tăvițe cu fructe în ciocolată
-rulada de clătite cu brânză dulce și cremă de lămâie
-plăcinte cu brânza și stafide de Samos vs. înghețată de fructe de pădure
-pere în vin
-bezele cu răvașe
-boabe de struguri ritualice

TORT “Continentele Gustului”

…Cei mai curajoși și inventivi oaspeți se pot desfășura, alături de Bucătărescu, în bucătăria deschisă! Este permisă modificarea rețetelor după inspirația de moment a fiecăruia! În premieră pentru scena noastră culinară, invitații își pot personaliza meniurile și sunt premiați pe loc pentru ideile lor!

Spectacolul din bar și din bucătăria deschisă va fi dublat de numeroase momente de distracție 100%:
-muzică live
-karaoke cu premii speciale
-DJ & muzică de ambianță specifică tuturor țărilor din care se prezintă vinuri și rețete
-artificii și confetti
-tombola de la miezul nopții – premii garantate tuturor participanților
-concursuri amuzante din oră în oră
-teste cu paharele Riedel
-…surprizele Casei!

Numărul de locuri este limitat!
Rezervări la 0740 029 642, 0740 100 397, sales@vinexpert.ro, dorobanti@vinexpert.ro
Preț: 390 lei/persoană. Reducere 50% pentru copii!

Citeste si:

Tags: , , ,

Leave a Reply