|

LAETITIA CASTA – dieta cu care rămâne superbă la 40+ ani / Galerie 72 FOTO uimitoare

Borșul rămâne o licoare magică: https://www.comentator.ro/fusion/907-13-retete-de-bors-din-gastronomia-veche-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-4-galerie-foto

Budincile de altădată: https://www.comentator.ro/fusion/924-7-feluri-de-budinca-retete-vechi-si-galerie-foto

Poporul român – un mare iubitor de brânză: https://www.comentator.ro/fusion/921-un-popor-mare-iubitor-de-branza-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-5-galerie-foto

Toate rețetele mari de clătite: https://www.comentator.ro/fusion/890-totul-despre-clatite-mica-enciclopedie-dulce-sarata-insotita-de-galerie-foto

Povestea și rețetele cârnaților inventați în fugă de haiduci: https://www.comentator.ro/fusion/808-povestea-si-reteta-carnatilor-de-plescoi

Mititeii de poveste – rețetele vechi autentice și alte detalii istorice savuroase: https://www.comentator.ro/fusion/883-adevarata-poveste-a-mititeilor-si-retetele-de-mici-de-odinioara-galerie-foto

Sarmalele alea bune, ca-n Sanda Marin: https://www.comentator.ro/fusion/852-sarmale-reteta-sanda-marin-galerie-foto
Deliciul suprem de Crăciun la români: https://www.comentator.ro/fusion/846-galerie-foto-si-reteta-purcel-de-lapte-cu-umplutura-la-cuptor
Ocaziile festive merită rețete speciale: https://www.comentator.ro/fusion/837-tort-de-ciocolata-cu-crema-de-coniac
Nu cunosc nimic mai bun de Crăciun decât o pastă de jumări meseriașă, servită cu ceapă roșie pe o felie de pâine neagră:https://www.comentator.ro/fusion/827-pasta-de-jumari-deliciul-absolut-de-craciun-reteta-galerie-foto
Nu cunosc nimic mai bun de Crăciun decât o pastă de jumări meseriașă, servită cu ceapă roșie pe o felie de pâine neagră:https://www.comentator.ro/fusion/827-pasta-de-jumari-deliciul-absolut-de-craciun-reteta-galerie-foto

Ritual barbar dar bucate incredibil de gustoase: https://www.comentator.ro/fusion/815-pomana-porcului-inaintea-craciunului-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-3-galerie-foto-de-pofta
Povestea și rețeta cârnaților de Pleșcoi, cei mai populari din România: https://www.comentator.ro/fusion/808-povestea-si-reteta-carnatilor-de-plescoi
Când hrana ajunge Rugăciune, la mânăstiri se fac cozonaci cu Har, după rețeta Maicii Sofronia: https://www.comentator.ro/fusion/801-reteta-de-cozonac-a-maicii-sofronia-de-la-agapia-galerie-foto
Adevăratul cozonac de altădată: https://www.comentator.ro/fusion/788-reteta-unica-de-la-pastorel-cozonacul-cu-50-de-oua
De la „Taci și-nghite” și bulz răsturnat la mămăligă cu ciocolată! https://comentator.ro/fusion/776-mamaliga-exploziva-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-2-retete-si-galerie-foto
…să ne bucurăm de viață ca pe vremuri: https://www.comentator.ro/fusion/624-sambata-dulce-cu-clatite-ana-lugojana
Draga Olteanu mi-a explicat cândva ce fel de brânză trebuie folosită pentru cea mai bună rețetă de plăcintă: https://www.comentator.ro/fusion/654-balada-culinara-pentru-draga-olteanu
Șoriciul definește, cred, cel mai bine sentimentul românesc al ființei… culinare (chiar și în cele mai neobișnuite combinații!): https://www.comentator.ro/fusion/733-soriciul-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-1

Normele aberante din showbiz impun standardul slăbănoagelor fără forme dar nu toată lumea este de acord: https://www.comentator.ro/fusion/645-vedete-care-fac-foamea-si-farmecul-modelelor-xxl< /strong>
…să ne bucurăm de viață ca pe vremuri: https://www.comentator.ro/fusion/624-sambata-dulce-cu-clatite-ana-lugojana
Iată cum bustul impresionant al lui Dolly Parton, sufletul ei mare și oița clonată au influențat benefic dezvoltarea vaccinului Moderna anti-Covid: https://comentator.ro/fusion/660-dolly-parton-de-la-jolene-la-vaccine
Versiune nouă pentru Jocurile Foamei: https://www.comentator.ro/editorial/675-jocurile-foamei
Rețeta castraveților bulgărești… se aplică și la noi? „Narușenia”, „Jolt carton” și un sondaj pe tema Covid în… Bulgaria: https://www.comentator.ro/editorial/685-coronavirus-si-de-ce-nu-poti-sa-vinzi-castraveti-gradinarului-narusenia

O poveste: https://www.comentator.ro/fusion/716-buna-seara-romania-buna-seara-pro-tv-buna-seara-adrian-sarbu

Yves Saint-Laurent a avut cinci muze: Loulou de la Falaise, Betty Katro, Paloma Picasso, Catherine Deneuve și Laetizia Casta.
Laetitia Marie Laure Casta (n. 11 mai 1978, Pont-Audemer) este o actriță și fotomodel francez. Ea a apărut în peste 100 de coperte a unor reviste precum Cosmopolitan, Vogue, Rolling Stone, Elle și Glamour și a făcut modelling pentru designeri ca Yves Saint Laurent, Jean-Paul Gaultier, Chanel, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, J. Crew, Louis Vuitton, Givenchy, Roberto Cavalli, Lolita Lempicka și Vivienne Westwood. Mama sa, Line Blin, este din Normandia, iar tatăl său, Dominique Casta, este din Corsica. Laetitia a fost descoperită la vârsta de 15 ani de un fotograf parizian de la agenția Madison Models. Pe plan internațional devine cunoscută după a apărut pe prima pagină a revistei Elle. De la sfârșitul anilor 1990, Casta a jucat și în câteva filme. În anul 2010 este nominalizată pentru Premiul “César”.
Alfabetul mâncării sănătoase
Retete vegetariene cu „gust” de carne
În august 1993, Casta este remarcată de fotograful Frédéric Cresseaux, pe plaja din San Ambrogio, în localitatea Lumio din departamentul Haute-Corse. Ea obișnuia să-și petreacă vacanțele la Lumio împreună cu rudele din partea tatălui (bunicul său era pădurar în Calvi). După un prim shoot-test cu fotograful Satoshi Saikusa, Casta este selecționată ca manechin de către Vincent Peter, patronul agenției Madison, și cunoaște succesul pe plan internațional. Este disputată de cele mai mari mărci de pe piață și intră imediat în atenția mass mediei și a publicului. Si-a făcut debutul pe un podium de modă pentru creatorul francez Jean-Paul Gaultier, pentru ca ulterior să defileze pentru alte nume mari cum ar fi: Yves Saint Laurent, Chanel, Givenchy, Ralph Lauren, Victoria’s Secret, Shimada etc. Casta a apărut pe copertele revistelor de modă de pe întreaga planetă și în special în Statele Unite. Ea reprezintă imaginea a numeroase mărci de produse cosmetice: L’Oréal, Pantene etc. Franțuzoaica este considerată de către americani a fi “femeia cea mai sexy din lume”, după Brigitte Bardot. În 1998, Casta e votată “Cea mai sexy femeie” de către revista Rolling Stone. În 2001, imaginea Laetitiei Casta a fost imortalizată în piatră și “transformată” în Marianne, simbolul Republicii Franceze, al cărei bust se găsește în toate primăriile din Franța. Laetitia Casta nu se încadrează în tiparele obișnuite ale manechinelor, voluptatea sa fiind redată de dimensiunile 90-61-90. Din dorința de a rămâne cât mai naturală, Casta a refuzat orice propunere de modificare de look, în pofida presiunilor exercitate din exterior.
Laetitia nu este obsedată de diete, ea afirmând nu o dată: „Mănânc ceea ce vreau, când vreau, cum vreau”, însă nu face excese. Dieta Laetitiei Casta se bazează pe controlul porțiilor, ea putând să mănânce orice își dorește, atât timp cât este vorba de porții relativ mici. Aportul alimentar al acesteia constă dintr-o mulțime de legume, fructe, nuci, semințe, sushi, pește, ceai verde, și proteine slabe.
Rutina de exerciții fizice zilnice implică antrenamente cardio, cum ar fi alergare, jogging și înot, ceea ce îi permite să ardă în jur de 300 – 600 de calorii la fiecare antrenament.
La doar 1,69 metri înălțime, Laetitia are 57 kg. În plus, este și mamă a trei copii, o raritate în lumea manechinelor de succes. Când îi e poftă nu renunță la o porție de pudding cu cremă de vanilie sau la foietaje cu ciocolată, dar își începe fiecare dimineață cu un ritual: bea o cană mare cu apă și zeamă de lămâie, eventual infuzând la rece și niște ierburi aromate.

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply