|

CATHERINE ZETA-JONES și rețeta băuturii ei DIETETICE / Galerie 33 FOTO de antologie

În grădina astrelor! Florile care ne definesc existența într-un zodiac inedit: https://www.comentator.ro/planeta/871-zodiacul-florilor-toate-cele-12-zodii-reinterpretate/
https://www.comentator.ro/fusion/857-zodiac-culinar-complet-cum-mananca-unde-mananca-si-ce-mananca-fiecare-zodie
…să ne bucurăm de viață ca pe vremuri: https://www.comentator.ro/fusion/624-sambata-dulce-cu-clatite-ana-lugojana
Răsfăț duminical la cuptor: https://www.comentator.ro/fusion/880-reteta-galerie-foto-ceafa-de-porc-cu-lamaie-verde-miere-si-mirodenii

O băutură care folosește cinci ingrediente este una dintre preferatele vedetelor pentru că este un deliciu care te ajută să atingi greutatea la care visezi.
Catherine Zeta-Jones este una dintre vedetele care a recunoscut ca prefera aceasta bautura si cere sa ii fie preparata pe platourile de filmare.
Pentru a prepara aceasta bautura ai nevoie de:
- 8 pahare cu apa plata
- 1 lingura de radacina de ghimbir maruntita
- 1 castravete proaspat de dimensiune medie, curatat de coaja si taiat bucati
- 1 lămâie de marime medie, taiata în bucati
- 12 frunze de menta proaspata
- Bucătăria Balkaniei

- Rețete vechi românești reinventate

- Matache Măcelaru. Rețete cu dichis de altădata
Reţete vechi româneşti reinventate

Retete vegetariene cu „gust” de carne

Mod de preparare:
Pune în blender toate ingredientele si lasa-le asa pana a doua zi de dimineata. Ideal ar fi sa le lasi într-un vas cu gheata. Portioneaza bautura în 4-5 pahare pe care sa le bei de-a lungul zilei. Bea un pahar dimineata, înainte de micul dejun pentru a beneficia de proprietatile ingredientelor. Te vei simti de parca ai dat jos jumatate de kilogram dupa primele 2 ore de la consumarea bauturii.
După această cură de 4 zile, trebuie făcută o pauză de o săptămâna înainte de a relua rețeta.

Povestea și rețetele cârnaților inventați în fugă de haiduci: https://www.comentator.ro/fusion/808-povestea-si-reteta-carnatilor-de-plescoi

Mititeii de poveste – rețetele vechi autentice și alte detalii istorice savuroase: https://www.comentator.ro/fusion/883-adevarata-poveste-a-mititeilor-si-retetele-de-mici-de-odinioara-galerie-foto

Sarmalele alea bune, ca-n Sanda Marin: https://www.comentator.ro/fusion/852-sarmale-reteta-sanda-marin-galerie-foto

Borșul rămâne o licoare magică: https://www.comentator.ro/fusion/907-13-retete-de-bors-din-gastronomia-veche-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-4-galerie-foto

Budincile de altădată: https://www.comentator.ro/fusion/924-7-feluri-de-budinca-retete-vechi-si-galerie-foto

Poporul român – un mare iubitor de brânză: https://www.comentator.ro/fusion/921-un-popor-mare-iubitor-de-branza-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-5-galerie-foto

Toate rețetele mari de clătite: https://www.comentator.ro/fusion/890-totul-despre-clatite-mica-enciclopedie-dulce-sarata-insotita-de-galerie-foto

Când hrana ajunge Rugăciune, la mânăstiri se fac cozonaci cu Har, după rețeta Maicii Sofronia: https://www.comentator.ro/fusion/801-reteta-de-cozonac-a-maicii-sofronia-de-la-agapia-galerie-foto

Adevăratul cozonac de altădată: https://www.comentator.ro/fusion/788-reteta-unica-de-la-pastorel-cozonacul-cu-50-de-oua
De la „Taci și-nghite” și bulz răsturnat la mămăligă cu ciocolată! https://comentator.ro/fusion/776-mamaliga-exploziva-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-2-retete-si-galerie-foto
Șoriciul definește, cred, cel mai bine sentimentul românesc al ființei… culinare (chiar și în cele mai neobișnuite combinații!): https://www.comentator.ro/fusion/733-soriciul-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-1

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

1 Response for “CATHERINE ZETA-JONES și rețeta băuturii ei DIETETICE / Galerie 33 FOTO de antologie”

  1. Monica says:

    Excelenta reteta, multumesc mult pentru informatie!

Leave a Reply