|

DRAGOBETE si alte interpretari folclorice ale temei iubirii/ 45 FOTO incitante!

OFERTĂ!
Pachet LOVE – 10 cărți – 100 lei!
Livrare gratuită pentru toți îndrăgostiții!
Pachetul conține:

1. Povești de dragoste și război în Bucovina „Grădina Imperiilor”;

2. Iubirile știute și mai puțin știute ale Regilor, Principilor și Principeselor României;

3. Născută să iubească: Maria – Cea mai frumoasă Regină a României;

4. Nunțile regale de la Carol I la Principele Nicolae;

5. Elena Lupescu – o biografie care iese din comun și obsesiile lui Carol al II-lea;

6. Și principii iubesc câteodată… Povești de dragoste din Carpați până la Viena;

7. Iubirile pătimașe ale Casei Regale. Regina Maria, Carol al II-lea, Prințul Nicolae;

8. Româncele pe care le-au iubit regii din lumea întreagă;

9. Povești de iubire și drame amoroase dintr-un trecut pasional;

10. Iubirile lui Bălcescu și alte istorii romanțate ale pașoptiștilor

DRAGOBETE si alte interpretari folclorice ale temei iubirii: 45 FOTO in care iubirea este pretext de dulci eresuri, cel mai adesea Natura fiind complice actelor de seductie… Retete dulci: http://www.bucatarescu.ro/2016/02/dragobete-culinar-au-bon-pain-poveste-si-retete-de-paine/

Povestea și rețetele cârnaților inventați în fugă de haiduci: https://www.comentator.ro/fusion/808-povestea-si-reteta-carnatilor-de-plescoi

Mititeii de poveste – rețetele vechi autentice și alte detalii istorice savuroase: https://www.comentator.ro/fusion/883-adevarata-poveste-a-mititeilor-si-retetele-de-mici-de-odinioara-galerie-foto

Sarmalele alea bune, ca-n Sanda Marin: https://www.comentator.ro/fusion/852-sarmale-reteta-sanda-marin-galerie-foto

Borșul rămâne o licoare magică: https://www.comentator.ro/fusion/907-13-retete-de-bors-din-gastronomia-veche-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-4-galerie-foto

Budincile de altădată: https://www.comentator.ro/fusion/924-7-feluri-de-budinca-retete-vechi-si-galerie-foto

Poporul român – un mare iubitor de brânză: https://www.comentator.ro/fusion/921-un-popor-mare-iubitor-de-branza-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-5-galerie-foto

Toate rețetele mari de clătite: https://www.comentator.ro/fusion/890-totul-despre-clatite-mica-enciclopedie-dulce-sarata-insotita-de-galerie-foto

Când hrana ajunge Rugăciune, la mânăstiri se fac cozonaci cu Har, după rețeta Maicii Sofronia: https://www.comentator.ro/fusion/801-reteta-de-cozonac-a-maicii-sofronia-de-la-agapia-galerie-foto

Adevăratul cozonac de altădată: https://www.comentator.ro/fusion/788-reteta-unica-de-la-pastorel-cozonacul-cu-50-de-oua

De la „Taci și-nghite” și bulz răsturnat la mămăligă cu ciocolată! https://comentator.ro/fusion/776-mamaliga-exploziva-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-2-retete-si-galerie-foto

…să ne bucurăm de viață ca pe vremuri: https://www.comentator.ro/fusion/624-sambata-dulce-cu-clatite-ana-lugojana

Draga Olteanu mi-a explicat cândva ce fel de brânză trebuie folosită pentru cea mai bună rețetă de plăcintă: https://www.comentator.ro/fusion/654-balada-culinara-pentru-draga-olteanu

Șoriciul definește, cred, cel mai bine sentimentul românesc al ființei… culinare (chiar și în cele mai neobișnuite combinații!): https://www.comentator.ro/fusion/733-soriciul-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-1

Citeste si:

Tags: , , ,

Leave a Reply