|

BEYONCE și dietele ei de dragul imposibilei siluete /Rețeta de LIMONADĂ extremă/ Galerie 30 FOTO

Beyonce a urmat de-a lungul timpului multe diete pentru a încerca să-și transforme silueta planturoasă într-una ceva mai suplă…
De pildă, Beyoncé a refuzat să mănânce alimente grele de dragul pierderii celor 15 kilograme în plus pentru rolul din filmul „Dreamgirl“. Timp de două săptămâni, ea a băut doar apă cu suc de lămâie, piper de cayenne şi sirop de arţar, uneori adăugând legume proaspete. Rezultatul a fost uimitor, dar cântăreaţa a mărturisit că nu ar îndrăzni să mai treacă prin acest experiment.
Ingredientele siropului:
3 litri de apă
o cană de suc de lămâie
o cană de sirop arţar sau de melasă
o linguriţă de piper cayenne
Cum trebuie să procedezi? Amestecă bine toate ingredientele și va rezulta o băutură. Trebuie să bei între 8-12 pahare pe zi, din acest amestec. Practic, acestea vor fi „mesele’ pe toată ziua, nu ai voie să consumi alte alimente, pentru ca dieta să dea rezultate spectaculoase.
Trebuie să ai mare grijă însă, pentru că acest regim strict este de fapt o dietă de detoxifiere și este posibil să te confrunţi cu stări de sete accentuată, dar și oboseală. Cel mai bine e să consulți și un medic nutriționist înainte și în timpul dietei!
Într-un documentar, intitulat ”Homecoming”, Beyoncé vorbeşte despre dieta pe care a ţinut-o după ce a născut gemeni (și ajunsese la 98 de kg!), pentru a se pregăti de festivalul Coachella din 2018. Artista susţine că procesul a fost unul drastic, fiind nevoită să renunţe la carbohidraţi, alcool, zahăr, carne, produse lactate şi peşte pentru a ajunge la rezultatul dorit.
”M-am limitat să nu mănânc pâine, zahăr, produse lactate, peşte sau alcool. Şi îmi era foame!”, povesteşte Beyoncé.
Potrivit nutriţionistului Tracy Lockwood Beckerman, pentru InStyle, Beyoncé a renunţat la micro şi macronutrienţii esenţiali care pot afecta şi vlăgui corpul. Fără consumul de vitamină B pe care îl asimilăm din carbohidraţi şi omega-3 din peşte, corpul se află într-o postură dificilă de a crea energie pentru susţinerea vitală a celulelor din creier, muşchi şi alte organe. Chiar dacă pe moment acest tip de dietă te va ajuta să scapi rapid în greutate, va duce la încetinirea metabolismului. În plus, rişti să nu asimilezi nutrienţi esenţiali precum potasiu, seleniu, vitamina B12, magneziu, acid folic şi beta caroten. Toate aceste vitamine şi minerale sunt imperativ necesare pentru un ciclu menstrual sănătos, pentru secreţia normală a hormonilor, întărirea sistemului imunitar şi managementul stresului.

Povestea și rețetele cârnaților inventați în fugă de haiduci: https://www.comentator.ro/fusion/808-povestea-si-reteta-carnatilor-de-plescoi

Mititeii de poveste – rețetele vechi autentice și alte detalii istorice savuroase: https://www.comentator.ro/fusion/883-adevarata-poveste-a-mititeilor-si-retetele-de-mici-de-odinioara-galerie-foto

Sarmalele alea bune, ca-n Sanda Marin: https://www.comentator.ro/fusion/852-sarmale-reteta-sanda-marin-galerie-foto

Borșul rămâne o licoare magică: https://www.comentator.ro/fusion/907-13-retete-de-bors-din-gastronomia-veche-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-4-galerie-foto

Budincile de altădată: https://www.comentator.ro/fusion/924-7-feluri-de-budinca-retete-vechi-si-galerie-foto

Poporul român – un mare iubitor de brânză: https://www.comentator.ro/fusion/921-un-popor-mare-iubitor-de-branza-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-5-galerie-foto

Toate rețetele mari de clătite: https://www.comentator.ro/fusion/890-totul-despre-clatite-mica-enciclopedie-dulce-sarata-insotita-de-galerie-foto

Când hrana ajunge Rugăciune, la mânăstiri se fac cozonaci cu Har, după rețeta Maicii Sofronia: https://www.comentator.ro/fusion/801-reteta-de-cozonac-a-maicii-sofronia-de-la-agapia-galerie-foto

Adevăratul cozonac de altădată: https://www.comentator.ro/fusion/788-reteta-unica-de-la-pastorel-cozonacul-cu-50-de-oua

De la „Taci și-nghite” și bulz răsturnat la mămăligă cu ciocolată! https://comentator.ro/fusion/776-mamaliga-exploziva-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-2-retete-si-galerie-foto
…să ne bucurăm de viață ca pe vremuri: https://www.comentator.ro/fusion/624-sambata-dulce-cu-clatite-ana-lugojana
Draga Olteanu mi-a explicat cândva ce fel de brânză trebuie folosită pentru cea mai bună rețetă de plăcintă: https://www.comentator.ro/fusion/654-balada-culinara-pentru-draga-olteanu
Șoriciul definește, cred, cel mai bine sentimentul românesc al ființei… culinare (chiar și în cele mai neobișnuite combinații!): https://www.comentator.ro/fusion/733-soriciul-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-1

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply