|

DIETA lui EMILY RATAJKOWSKI pentru o siluetă perfectă – Galerie 50 FOTO incitante

…Înaintea lecturii gustă ceva bun:

De la ciorbă de burtă și schembea la tuslama: https://www.comentator.ro/fusion/946-ciorba-de-burta-tuslama-schembea-si-varianta-pentru-mofturosi-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-5-galerie-foto

Borșul rămâne o licoare magică: https://www.comentator.ro/fusion/907-13-retete-de-bors-din-gastronomia-veche-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-4-galerie-foto

Budincile de altădată: https://www.comentator.ro/fusion/924-7-feluri-de-budinca-retete-vechi-si-galerie-foto

Poporul român – un mare iubitor de brânză: https://www.comentator.ro/fusion/921-un-popor-mare-iubitor-de-branza-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-5-galerie-foto

Toate rețetele mari de clătite: https://www.comentator.ro/fusion/890-totul-despre-clatite-mica-enciclopedie-dulce-sarata-insotita-de-galerie-foto

Povestea și rețetele cârnaților inventați în fugă de haiduci: https://www.comentator.ro/fusion/808-povestea-si-reteta-carnatilor-de-plescoi

Mititeii de poveste – rețetele vechi autentice și alte detalii istorice savuroase: https://www.comentator.ro/fusion/883-adevarata-poveste-a-mititeilor-si-retetele-de-mici-de-odinioara-galerie-foto

Sarmalele alea bune, ca-n Sanda Marin: https://www.comentator.ro/fusion/852-sarmale-reteta-sanda-marin-galerie-foto

Povestea și rețeta cârnaților de Pleșcoi, cei mai populari din România: https://www.comentator.ro/fusion/808-povestea-si-reteta-carnatilor-de-plescoi
Când hrana ajunge Rugăciune, la mânăstiri se fac cozonaci cu Har, după rețeta Maicii Sofronia: https://www.comentator.ro/fusion/801-reteta-de-cozonac-a-maicii-sofronia-de-la-agapia-galerie-foto
Adevăratul cozonac de altădată: https://www.comentator.ro/fusion/788-reteta-unica-de-la-pastorel-cozonacul-cu-50-de-oua
De la „Taci și-nghite” și bulz răsturnat la mămăligă cu ciocolată! https://comentator.ro/fusion/776-mamaliga-exploziva-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-2-retete-si-galerie-foto
…să ne bucurăm de viață ca pe vremuri: https://www.comentator.ro/fusion/624-sambata-dulce-cu-clatite-ana-lugojana
Draga Olteanu mi-a explicat cândva ce fel de brânză trebuie folosită pentru cea mai bună rețetă de plăcintă: https://www.comentator.ro/fusion/654-balada-culinara-pentru-draga-olteanu

Standardele aberante din showbiz impun standardul slăbănoagelor fără forme dar nu toată lumea este de acord: https://www.comentator.ro/fusion/645-vedete-care-fac-foamea-si-farmecul-modelelor-xxl< /strong>

…să ne bucurăm de viață ca pe vremuri: https://www.comentator.ro/fusion/624-sambata-dulce-cu-clatite-ana-lugojana
Iată cum bustul impresionant al lui Dolly Parton, sufletul ei mare și oița clonată au influențat benefic dezvoltarea vaccinului Moderna anti-Covid: https://comentator.ro/fusion/660-dolly-parton-de-la-jolene-la-vaccine

Emily O’Hara Ratajkowski ( n. 7 iunie 1991) este o actriță și fotomodel american, născută în Marea Britanie. Emily a devenit faimoasă după apariția sa în controversatul videoclip din 2013 al lui Robin Thicke, T.I., și Pharrell Williams „Blurred Lines”, considerat de unii drept „sexist”. De la 18 ani, când, după două semestre, a renunțat la facultate pentru a deveni model full-time, Emily Ratajkowski a defilat pe catwalk pentru Paco Rabanne, Miu Miu, Bottega Veneta, Dolce & Gabbana și Versace.

O carte interesantă:Amazing Diets of Amazing Celebrities + A Beginner’s Guide to Healthy Food

Emily Ratajkowski are genul de silueta care ar putea sugera ca este extrem de disciplinata atat in ceea ce priveste dieta, cat si mersul la sala. Insa, intr-un interviu pentru Harper’s Bazaar, topmodelul a povestit tot ce mananca intr-o zi si raspunsurile sale sunt cel putin surprinzatoare.
A explicat ca se mentine in forma cu ajutorul sesiunilor zilnice de yoga si catararilor pe munte si gateste foarte mult, ca sa se asigure ca ceea ce mananca nu contine cantitati prea mari de sare sau zahar.
„Imi place echilibrul si incerc sa-i dau corpului meu suficienta energie pentru a se mentine sanatos si plin de vitalitate”, explica ea.
Insa tot ea a marturisit ca isi incepe aproape fiecare zi cu o cafea si un kouign-amann, un produs de patiserie decadent, din straturi de aluat inmuiate in unt si zahar – un fel de croissant la puterea a zecea, explica Andreea Raicu.ro. Recunoaste ca nu e cel mai sanatos obicei. „Mereu ma prefac ca nu stiu exact ce desert e asta”, glumeste ea. „Atunci cand comand imi iau alura inocenta si zic, ‘Hmm, cred ca vreau si o chestie din aia… un kouign amann?’” Cand mananca acasa, e mai cuminte: granola cu iaurt si o felie de paine prajita, alaturi de o cafea neagra.
La pranz e de cele mai multe ori satisfacuta cu o salata sau un sandvis. „Daca sunt pe set si se comanda mancare, incerc sa ma abtin. E usor sa sari calul cand esti inconjurata de atata mancare”, spune ea.De asemenea, parteneriază mâncarea cu un suc vegan, cum ar fi cel de sfeclă roșie cu turmeric.
Cina o ia de regula la restaurant cu prietenii; preferatul ei este restaurantul italienesc Bestia din Los Angeles, dar la fel de des merge si la Café Gratitude, un restaurant organic si vegan. În unele seri, preferă sushi.
Dar ingredientul secret al siluetei sale e, de fapt, unul cat se poate de evident: genetica. Acest lucru ii permite sa nu-si refuze, ocazional, poftele: „Imi plac briosele si cheesecake-ul cu ciocolata neagra si dovleac”.
De văzut și rețetele din aceste cărți:
Alfabetul mâncării sănătoase

Retete vegetariene cu „gust” de carne

Retete la gratar „altfel”

Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply