|

ADINA BARBU si sora ei, LUCIANA/ Pictorial de Radu C. Munteanu & Interviu Bucatarescu /Galerie FOTO cu ADINA BARBU si sora ei, LUCIANA

Adina Barbu si sora ei, Luciana: asa cum v-am promis, Bucatarescu va ofera in premiera absoluta pictorialul cu cele mai sexy surori din Romania. Dupa ce  v-am prezentat filmul si fotografiile de making of realizate Robert Hanciarec la Club Attraction, iata prima parte a pictorialului marca Radu C. Munteanu. Producatorul materialului este Alin Barbulescu, machiajul a fost asigurat de Alexandra Nita, iar hair styling-ul de Cleopatra Ama Micu. Concept editorial: Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu.

Multumiri Attraction Club (www.attractionclub.ro) si Relax Day (www.relaxday.ro)

(c) Bucatarescu, 2011-2021. Pot fi reproduse 3 imagini, numai cu precizarea vizibila, explicita si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.

Iata si primul interviu acordat vreodata de LUCIANA:

BUCATARESCU: Esti sora cea mica a Adinei…

LUCIANA: DA, sunt mai mica cu trei ani, fiind nascuta in 1985.

BUCATARESCU: Esti blond-satena cu ochii verzi. Cu ce dimensiuni te lauzi?

LUCIANA: Am 1,65 metri, 52 kg si 86-60-89 (bust – talie – solduri). …Citesc o intrebare in ochii tai: da, sanii sunt naturali! Acum, pozez pentru prima oara. De fapt, am plecat din tara foarte de tanara, cu 4 ani in urma.

BUCATARESCU: Si unde te-ai stabilit?

LUCIANA: In Caraibe! Impreuna cu prietenul meu, care este om de afaceri, am ales insula St. Martin, un mic paradis pe Pamant.Cred ca aici am parte de cea mai frumoasa plaja din lume!

BUCATARESCU: Cum trece timpul in St. Martin?

LUCIANA: Extraordinar de placut: plaja, inot, tenis, dans, muzica si …stiu ca o sa-ti faca placere … descoperind tainele bucatariei locale.

BUCATARESCU: M-ai facut curios…

LUCIANA: Peste si fructe de mare! Pregatite in toate felurile. FElul meu preferat este homarul la gratar cu sos de lamaie. Apoi, multe salate, in care se amesteca, deopotriva, legumele si fructele exotice, in special ananas si cocos. Sucul meu favorit este cel din Aloe vera. In rest, apa plata si,uneori, seara, cand mancam la restaurant, un cocktail: Malibu Orange, Sex on the Beach sau, chiar, Margarita. Foarte rar, la evenimente speciale, putina sampanie.

BUCATARESCU: Tu stii sa gatesti? Ai gatit vreodata pentru prietenul tau?

LUCIANA: La noi in familie, toate fetele stiu sa gateasca bine. Si Adina, si Claudia! Eu, fiind cea mai mica, am invatat de la ele. Pe la 15 ani, cred, am facut prima mea mancare, un pilaf. Prietenului mei ii pregatesc, adesea, felul sau favorit: mazare cu pui. Dar, in St Martin, la restaurant, comand intotdeauna fructe de mare. Eu le prefer cat mai aproape de starea lor naturala, nu prea mananc eu condimentat.

BUCATARESCU: In afara de gastronomie, ce te mai pasioneaza?

LUCIANA: Muzica de toate felurile (de la clasica la hip-hop si r& b) – in functie de starea de moment. Apoi, filmele: imi plac Gerald Butler si Denzel Washington. Dintre actrite, le admir pe Katherine Heigl si Jennifer Aniston.  Sofez, dar nu fac o mare pasiune din asta, de pilda am refuzat sa ma apuc de ATV!

BUCATARESCU: Daca, prin absurd, ar fi ultima ta masa, ce ai comanda?

LUCIANA: Homar si sampanie! Atat!

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

5 Responses for “ADINA BARBU si sora ei, LUCIANA/ Pictorial de Radu C. Munteanu & Interviu Bucatarescu /Galerie FOTO cu ADINA BARBU si sora ei, LUCIANA”

  1. [...] “La noi in familie, toate fetele stiu sa gateasca bine. Si Adina, si Claudia! Eu, fiind cea mai mica, am invatat de la ele. Pe la 15 ani, cred, am facut prima mea mancare, un pilaf. Prietenului mei ii pregatesc, adesea, felul sau favorit: mazare cu pui. Dar, in St Martin, la restaurant, comand intotdeauna fructe de mare. Eu le prefer cat mai aproape de starea lor naturala, nu prea mananc eu condimentat.”, a spus Luciana , conform bucaratescu.ro [...]

  2. [...] “Sunt mai mică cu trei ani decât Adina, fiind născută în 1985″, a spus blonda cu ochi verzi, care se laudă cu următoarele dimensiuni: 1,65 metri, 52 kg şi 86-60-89 (bust – talie – solduri), realtează http://www.bucatarescu.ro. [...]

  3. AlexM says:

    Prea mult topaz

Leave a Reply