|

Mic-dejun de cinci stele!

Intr-o dimineata, oaspetele unui hotel de cinci stele cheama room-service-ul. “Buna dimineata! As dori sa comand doua oua fierte. Unul dintre acestea sa aiba galbenusul atat de moale incat sa se scurga pe degete, celalalt sa fie rascopt. Mai vreau niste sunca prajita, tare ca pingeaua, paine arsa si unt atat de rece incat sa-mi fie imposibil sa-l intind pe paine. In fine, as mai vrea o cana de cafea superdiluata, servita la temperatura camerei”. Ospatarul este de-a dreptul siderat: “Domnule! Nu putem servi aici un mic-dejun atat de ingrozitor!”. “De ce nu?”, raspunde oaspetele. “Acelasi meniu l-am primit si ieri”…

Toate rețetele mari de clătite: https://www.comentator.ro/fusion/890-totul-despre-clatite-mica-enciclopedie-dulce-sarata-insotita-de-galerie-foto

Povestea și rețetele cârnaților inventați în fugă de haiduci: https://www.comentator.ro/fusion/808-povestea-si-reteta-carnatilor-de-plescoi

Mititeii de poveste – rețetele vechi autentice și alte detalii istorice savuroase: https://www.comentator.ro/fusion/883-adevarata-poveste-a-mititeilor-si-retetele-de-mici-de-odinioara-galerie-foto

Roxana Nemeș face senzație la „Survivor”: https://www.comentator.ro/infodemia/885-galerie-foto-roxana-nemes-cea-mai-dezinhibata-concurenta-de-la-survivor

Răsfăț la cuptor: https://www.comentator.ro/fusion/880-reteta-galerie-foto-ceafa-de-porc-cu-lamaie-verde-miere-si-mirodenii

În grădina astrelor! Florile care ne definesc existența într-un zodiac inedit: https://www.comentator.ro/planeta/871-zodiacul-florilor-toate-cele-12-zodii-reinterpretate/

https://www.comentator.ro/fusion/857-zodiac-culinar-complet-cum-mananca-unde-mananca-si-ce-mananca-fiecare-zodie

Tortul delicios al Violettei făcut de Angie: https://www.comentator.ro/fusion/872-tort-sarlota-violetta-cu-fructe-de-padure-reteta-galerie-foto

De la „Taci și-nghite” și bulz răsturnat la mămăligă cu ciocolată! https://comentator.ro/fusion/776-mamaliga-exploziva-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-2-retete-si-galerie-foto

Draga Olteanu mi-a explicat cândva ce fel de brânză trebuie folosită pentru cea mai bună rețetă de plăcintă:https://www.comentator.ro/fusion/654-balada-culinara-pentru-draga-olteanu

Citeste si:

Tags: ,

Leave a Reply