|

ROXANA MARINESCU feat. LIVIA TAVALUC – Flower Power/ Arhiva 2011

Tehnici de supraviețuire în izolare pe perioada pandemiei. Dieta de 14 zile și alte sfaturi practice este noua apariție în cadrul colecției Coronavirus 2020 a Editurii Integral. Preț promoțional: 24,99 lei.

Leacuri împotriva gripei, remedii vechi și noi, rețete sănătoase găsiți în volumul GHID PRACTIC DE PREVENIRE A INFECTĂRII CU COVID-19, apărut la Editura Integral, la prețul promoțional de 24,99 lei.

ROXANA MARINESCU , una dintre marile descoperiri ale lui Bucatarescu de altădată, este un personaj complex. Totodata make up artist si model neconventional, fosta campioana de tenis,  ROXY se intoarce cu un nou pictorial  in exclusivitate pentru www.bucatarescu.ro. De aceasta data, pornind de la machiajul vintage, foarte colorat, ROXANA MARINESCU si-a ales singura tema pictorialului – “Flower Power Revival” – si a invitat cunoscutul model Livia Tavaluc sa i se alature in cateva din cadrele realizate la o piscina privata din nordul Bucurestiului (multumiri, Claudiu!). Fotograful Brindusa Iacob a acceptat provocarea si s-a prezentat, impreuna cu o echipa foarte creativa (aleasa tot de Roxana Marinescu!), inca din zori la locatie! Ajuns acolo inspre ora 11.00, Bucatarescu nu a avut altceva de facut decat sa admire o multime de fete frumoase: nici nu stiai cine e model si cine face parte din Flower Power Force!

Foto: Brandusa Iacob, www.brindusaiacob.ro , http://www.facebook.com/pages/Bucuresti-Romania/Brindusa-Iacob-Photography/188162617889523 . Comenzi sedinte foto, book-uri profesionale, evenimente: 0729.497.004, contact@brindusaiacob.ro.

Stil: LouLou  Boutique, atelier de creatie vestimentara & accesorii. Designeri: Andra  Turcanu  si  Loredana Miricioiu. Facebook: LouLou Boutique. Tel: 0744 366 386.

Incaltaminte: Valery Boutique, atelier de creatie incaltaminte si piele. Designer: Valeria Mihai, http://valeryboutique.blogspot.com, http://eveboutique.ro.  Tel.: 0723 305 710.

Make up: Roxana  Marinescu, 0760.323.346,rmarinescu93@yahoo.com; machiaj realizat  cu MINERAL  PURE COLORS PRODUCTS-USA, importator unic  AXELLE CO.

(c) Bucatarescu & Brindusa Iacob 2011-2020. Pot fi reproduse 3 imagini, numai cu mentionarea explicita, vizibila si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , ,

4 Responses for “ROXANA MARINESCU feat. LIVIA TAVALUC – Flower Power/ Arhiva 2011”

  1. [...] aceasta data, tema pictorialului a fost Flower Power Revival. Acesta a fost realizat pentru bucatarescu.ro iar in unele cadre apare si modelul Livia [...]

  2. [...] Absolventă de Ştiinţe Politice şi studentă, în prezent, la Drept, Livia visează – cine s-ar fi aşteptat? – să ajungă stewardesă. Fosta Fată de la Pagina 3 din Click! a uitat de conflictul de la finalul anului trecut cu Sânziana Buruiană, care i-a reproşat că e “fomistă” şi că a început o relaţie cu fostul ei iubit.Livia Tăvăluc (foto: bucatarescu.ro)VEZI AICI MAI MULTE POZE [...]

  3. [...] Mia Sursa: Libertatea Sursa foto: Bucatarescu Tag-uri: adrian cristea, sex anal, roxana [...]

  4. Un set de poze reusit cu un fotomodel ce emana o obraznicie dar si un pic de mister. Nota 8 50

Leave a Reply