|

SOFIA VERGARA – dieta unei femei superbe! Galerie 33 FOTO uimitoare!

Antrenorul personal al răvășitoarei actriţe de 48 de ani, Gunnar Peterson, care de-a lungul anilor a avut grijă de silueta mai multor vedete precum Kim Kardashian, Jennifer Lopez şi Angelina Jolie, a dezvăuit programul de antrenament al Sofiei Vergara pentru ”proba costumului de baie”. Pentru că nu îi place să piardă timpul, acesta alege pentru actriţă cele mai eficiente antrenamente. Astfel, combină cu succes atât antrenamentul cardio, cât şi pe cel cu greutăţi, iar pentru fiecare exerciţiu mai adaugă o mişcare dificilă. De cele mai multe ori, îi recomandă actriţei să folosească mingea medicinală atunci când face fandări.
Antrenorul actriţei menţionează că o dietă disciplinată oferă cele mai bune rezultate. Până şi el evită pe cât de mult posibil alcoolul şi zahărul, dar şi nopţile târzii şi recomandă clienţilor să evite carbohidraţii la finalul zilei. De asemenea, spune că ar trebui să renunţăm la alimente precum orez, cereale, paste, ovăz şi cartofi, dar şi la sodiu, pentru că reţine apa în corp. În urma unui interviu pentru InStyle, Sofia Vergara a rezumat ce mănâncă într-o zi obişnuită atunci când este pe platoul de filmare sau acasă.
„Când sunt pe platoul de filmare de cele mai multe ori mănânc o omletă din albuş de ou, cu toast cu avocado şi legume. Când sunt acasă, de cele mai multe ori consum iaurturi cu fructe şi granola”, a spus actriţa.

La Editura Neverland, în colecția Femei fascinante din România, a apărut volumul Sanda Marin și marea carte de bucate a românilor, dar au fost publicate și Veronica Micle, o victimă a istoriei sau Elena Lupescu, „Duduia” cu părul de foc dar și Maria Tănase și iubirile ei controversate, dar și Tita Cristescu, tragica poveste a unei Miss România, ori Măruca Cantacuzino – drama prințesei blestemate, ori Cella Delavrancea și poveștile ei incredibile de amor și artă, ca și Mița Biciclista și alte femei fatale de altădată sau Lucia Sturdza-Bulandra, dincolo și dincoace de scena lumească.

Povești uluitoare găsiți în volumul Povești tulburătoare de iubire din Vechii București apărut în seria Gold – Bucureștii Vechi la Editura Neverland. Pachetul, oferit la preț promoțional, contine: 1. Povești tulburătoare de iubire din Vechii București 2. Figuri ciudate și extravagante din Bucureștii de demult 3. Personaje pitorești ale Bucureștilor de odinioară 4. Cartea Neagră a Bucureștilor de altădată

Citeste si:

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply