Home » DE-ALE GURII You are browsing entries filed in “DE-ALE GURII”

3 retete cu SARDINE de la EVA!

3 retete cu SARDINE de la EVA!

Sardina – un peste pe cat de mic, pe atat de voinic! Stiai ca cei mai longevivi oameni sunt locuitorii unei regiuni din Japonia? Si aceasta pentru ca au un stil de viata echilibrat, fac miscare, iar dieta lor include peste de cel putin 3 ori pe saptamana. Intr-o societate in continua schimbare, in care [...]

April 20th, 2018 | Posted in 1001 POFTE, BLOG Boerescu, DE-ALE GURII, Mancare Sanatoasa, Recomand: VGS (Vazut-Gustat-Savurat), Retetele Lumii | Read More »

BABA GANOUSH – cea mai senzuala reteta! 39 FOTO cu cele mai sexy bucatarese

BABA GANOUSH – cea mai senzuala reteta! 39 FOTO cu cele mai sexy bucatarese

BABA GANOUSH este, poate, cea mai senzuala reteta arabeasca, un dip-in de vinete cu pasta de susan (tahini), lamaie, patrunjel si ulei de masline emulsionat. (Reteta completa AICI: http://bucatarici.ro/baba-ganoush-ca-n-batausii-wasabi/ ) BABA GANOUSH este o reteta inca si mai senzuala atunci cand este gatita de femei frumoase!

April 16th, 2018 | Posted in BLOG Boerescu, DE-ALE GURII, Retetele Lumii | Read More »

MANCARE ciudata, BUCATARESE ciudate, o LUME CIUDATA/ 30 foto bulversante

MANCARE ciudata, BUCATARESE ciudate, o LUME CIUDATA/ 30 foto bulversante

MANCARE ciudata, BUCATARESE ciudate, o LUME CIUDATA: 30 foto bulversante cu femei lipsite de inhibitii, care gatesc si mananca aproape orice, inclusiv lacuste, furnice, porcusori de Guineea, soparle, serpi, crocodili s.a.m.d.

April 14th, 2018 | Posted in BLOG Boerescu, DE-ALE GURII, Dictionar Gourmet, Retetele Lumii, UMOR | Read More »

MUSCHIULET de porc invelit in COSTITA afumata copt in frunza de laptuca cu zarzare la cuptor – KERA CALITA de la Jaristea Locanta si un rafinament culinar de altadata

MUSCHIULET de porc invelit in COSTITA afumata copt in frunza de laptuca cu zarzare la cuptor – KERA CALITA de la Jaristea Locanta si un rafinament culinar de altadata

KERA CALITA de la Jaristea Locanta sustine,pe buna dreptate, ca gastronomia veche romaneasca a fost dintotdeauna un prilej de rasfaturi! O pilda plina de rafinament poporan a artei culinare de demult este si acest savuros, fabulos chiar, „MUSCHIULET de porc invelit in COSTITA afumata copt in frunza de laptuca cu zarzare la cuptor” – un [...]

April 14th, 2018 | Posted in BLOG Boerescu, DE-ALE GURII, Dictionar Gourmet, Retete Vechi | Read More »

VIDEO-RETETE: Delicioasa combinatie MAC & CHEESE /Bonus: 36 FOTO onctuoase

VIDEO-RETETE: Delicioasa combinatie MAC & CHEESE /Bonus: 36 FOTO onctuoase

VIDEO-RETETE: Delicioasa combinatie MAC & CHEESE – paste cu branza topindu-se onctuos… Bonus: 36 FOTO “pasta & melting cheese”…

April 12th, 2018 | Posted in BLOG Boerescu, DE-ALE GURII, Dictionar Gourmet, Retetele Lumii, UMOR | Read More »

DIVELE din BUCATARIE – Galerie 44 FOTO culinare

DIVELE din BUCATARIE – Galerie 44 FOTO culinare

DIVELE din BUCATARIE – Galerie 44 FOTO culinare

April 10th, 2018 | Posted in BLOG Boerescu, DE-ALE GURII, UMOR, VEDETE | Read More »

RETETE de Paste: DROB de casa si PASCA

RETETE de Paste: DROB de casa si PASCA

Pastele reprezinta un bun prilej pentru a reuni intreaga familie si pe cei dragi in jurul mesei, iar fara aroma preparatelor traditionale, gatite acasa, sarbatoarea nu are acelasi farmec. Drobul, pasca, ouale inrosite, friptura de miel sau cozonacul care aduc aminte de gusturile copilariei nu trebuie sa lipseasca de pe masa ta! Obiceiul de a [...]

April 7th, 2018 | Posted in BLOG Boerescu, DE-ALE GURII, Dictionar Gourmet, Retete Vechi | Read More »

Retete de PASTE reinterpretate de BUCATARESCU

Retete de PASTE reinterpretate de BUCATARESCU

Pentru români, orice prilej, laic sau religios, este binevenit ca să întindă o masă îmbelșugată. Cu atât mai mult, marile Sărbători de peste an! Paștele presupune întotdeauna un festin, comparabil cu cel de Crăciun. Venind după Postul Mare, ținut sau nu cu strășnicie, explorând creativ toate „dezlegările” oferite de calendarul bisericesc, se cuvine să cinstim [...]

April 6th, 2018 | Posted in BLOG Boerescu, DE-ALE GURII, Dictionar Gourmet, NEWS, Retete Vechi, Retete de Vin, VINURI & CO | Read More »

Colectia de RETETE MANASTIRESTI – 134 de retete de POST si de DULCE

Colectia de RETETE MANASTIRESTI – 134 de retete de POST si de DULCE

Mesele din trapeza unei mânăstiri – semn al bogăției vieții sufletești Cele mai bune rețete de post – dar nu numai! și de frupt! – sunt cele gătite de măicuțe și călugări, monahii având o înzestrare anume pentru gastronomie, pe care o practică folosind ingrediente de demult, asupra cărora se pogoară Harul. Este incredibil ce [...]

April 2nd, 2018 | Posted in BLOG Boerescu, DE-ALE GURII, Dictionar Gourmet, NEWS, Retete Vechi, Retete de Vin, VINURI & CO | Read More »

Mancaruri cu HAR – retete din MANASTIRILE romanesti de demult

Mancaruri cu HAR – retete din MANASTIRILE romanesti de demult

Kera Calita ot Jaristea Locanta ne pofteste sa incercam….Mancaruri cu HAR – retete din MANASTIRILE romanesti de demult! “Aducând slavă Divinătății și totodată respectând canoanele bisericești de Sfintele Sărbători și de peste an, călugării preacucernici „gătind” în cuhniile mânăstirești au transmis din veac în veac tainele rețepturilor sacre, ajungând până în timpurile noastre bunătățuri dumesnice [...]

April 2nd, 2018 | Posted in BLOG Boerescu, DE-ALE GURII, Retete Vechi | Read More »

VIDEO-Reteta: Cum sa faci BISTECCA FIORENTINA perfecta! Cel mai bun T-BONE / Bonus: 21 FOTO inspirationale

VIDEO-Reteta: Cum sa faci BISTECCA FIORENTINA perfecta! Cel mai bun T-BONE / Bonus: 21 FOTO inspirationale

VIDEO-Reteta: Cum sa faci BISTECCA FIORENTINA perfecta …cu Gennaro Contaldo, marele bucatar italian stabilit la Londra. In fapt, un T-BONE delicios, stropit din belsug cu Chianti, vinul rosu toscan facut din soiul Sangiovese. Pofta buna la meci! Bonus: 21 FOTO inspirationale

April 1st, 2018 | Posted in BLOG Boerescu, DE-ALE GURII, Dictionar Gourmet | Read More »

VIDEO-RETETE: Cum sa faci SPAGHETTI perfecte! Sfaturi de la Gordon Ramsay, Jamie Oliver si Gennaro Contaldo / BONUS: 40 foto despre arta femeilor frumoase de a gati PASTE

VIDEO-RETETE: Cum sa faci SPAGHETTI perfecte! Sfaturi de la Gordon Ramsay, Jamie Oliver si Gennaro Contaldo / BONUS: 40 foto despre arta femeilor frumoase de a gati PASTE

Reţete exotice cu pește și fructe de mare făcute „pe gustul românilor”! COMENZI:www.eintegral.ro..17…lei! Volumul VI din Colectia BUCATARESCU tiparita de Integral. Volumul este disponibil, impreuna cu celelalte carti din colectia Bucatarescu AICI: www.eintegral.ro , la pretul de numai 17 lei! VIDEO-RETETE: Cum sa faci SPAGHETTI perfecte! Sfaturi de la Gordon Ramsay, Jamie Oliver si Gennaro [...]

March 28th, 2018 | Posted in BLOG Boerescu, DE-ALE GURII, Retetele Lumii, VEDETE, VIDEO | Read More »