Home » Fotbal pe paine You are browsing entries filed in “Fotbal pe paine”

CM Fotbal Bucatarescu by Toshiba – SFERTURI | Germania – Argentina RETETE NOI

CM Fotbal Bucatarescu by Toshiba – SFERTURI | Germania – Argentina RETETE NOI

Germania – Costite de porc cu fructe Ingrediente: 6-8 costite de porc fragede, 1 ceasca otet de vin alb, zeama si coaja rasa de la o portocala, zeama de la o lamaie, 1 ceasca sirop de artar, 2 lingurite scortisoara, 1 lingurita ghimbir ras. Preparare: Sucurile si mirodeniile se amesteca intr-o tigaie  si se mesteca [...]

July 3rd, 2010 | Posted in DE-ALE GURII, Fotbal pe paine | Read More »

CM Fotbal Bucatarescu by Toshiba – SFERTURI | Uruguay – Ghana RETETE NOI

CM Fotbal Bucatarescu by Toshiba – SFERTURI | Uruguay – Ghana RETETE NOI

Uruguay – Miel dulce-acrisor Ingrediente: 1 picior de miel, 2 cepe, 150 gr bacon, 150 gr ciuperci uscate, 1 pcana smantana, 3 pahare vin rosu, 150 gr macese, sare, piper. Preparare: Ciupercile uscate se tin in vin 2-3 ore, apoi se scurg si se rastoarna in tigaie, peste baconul care s-a rumenit binisor impreuna cu [...]

July 2nd, 2010 | Posted in DE-ALE GURII, Fotbal pe paine | Read More »

CM Fotbal Bucatarescu by Toshiba – SFERTURI | Olanda – Brazilia RETETE NOI

CM Fotbal Bucatarescu by Toshiba – SFERTURI | Olanda – Brazilia RETETE NOI

Olanda – Andive in stil flamand Ingrediente: 12 andive, sare, zahar, ½ lamaie, 2 linguri de unt. Preparare: Andivele bine curatate se fierb in apa timp de 3 minute, apoi se transfera intr-un vas in care sunt pudrate cu sare si zahar, apoi stropite cu zeama de la o jumatate de lamaie. Se acopera cu [...]

July 2nd, 2010 | Posted in DE-ALE GURII, Fotbal pe paine | Read More »

CM Fotbal Bucatarescu by Toshiba – Optimi | PORTUGALIA – SPANIA

CM Fotbal Bucatarescu by Toshiba – Optimi | PORTUGALIA – SPANIA

Portugalia – Caldeirada (Supa-tocana de peste oceanic) Ingrediente: 2 cepe feliate, 2 rosii feliate, 1 ardei rosu feliat, 1 legatura de patrunjel proaspat, 1 frunza de dafin, 1 kg de peste oceanic amestecat (macrou, ton, peste spada, cod, biban de mare etc.), 6 cartofi mari taiati cubulete, sofran, 1 lingura de sare, ½ pahar de [...]

June 29th, 2010 | Posted in DE-ALE GURII, Fotbal pe paine | Read More »

CM Fotbal Bucatarescu by Toshiba – Optimi | PARAGUAY – JAPONIA

CM Fotbal Bucatarescu by Toshiba – Optimi | PARAGUAY – JAPONIA

Paraguay – Patate cu sirop (Camote en almibar) Ingrediente: 2 kg de cartofi dulci mici (patate galbene), 1,5 kg de zahar pudra, un baton de vanilie. Preparare: Cartofii dulci se fierb, cu tot cu coaja, in apa cu foarte putina sare timp de 10 minute. Dupa aceea, se transfera intr-un vas cu apa rece si [...]

June 29th, 2010 | Posted in DE-ALE GURII, Fotbal pe paine | Read More »

CM Fotbal Bucatarescu by Toshiba – Optimi | BRAZILIA – CHILE

CM Fotbal Bucatarescu by Toshiba – Optimi | BRAZILIA – CHILE

Brazilia – Supa de creveti cu manioc (Bobo de camarao)  Ingrediente: 1,5 kg de creveti de dimensiuni medii, 500 grame de yuca (manioc), 2 cani de ceapa tocata, 3 capatani de usturoi pisat, 1 cana de ulei de masline, 8 rosii curatate de pielita si de seminte, 1 cana de patrunjel tocat, 2 cani de [...]

June 28th, 2010 | Posted in DE-ALE GURII, Fotbal pe paine | Read More »

CM Fotbal Bucatarescu by Toshiba – Optimi | OLANDA – SLOVACIA

CM Fotbal Bucatarescu by Toshiba – Optimi | OLANDA – SLOVACIA

  Olanda – Peste la tigaie cu migdale si sos de portocale Ingrediente: 50 grame faina, 1 cambula, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita de boia iute, 50 grame unt, sucul de la o portocala, 75 ml de sherry sec, 50 grame fulgi de migdale, 1 lingura de fire de ceapa verde tocate fin. Preparare: [...]

June 28th, 2010 | Posted in DE-ALE GURII, Fotbal pe paine | Read More »

CM Fotbal Bucatarescu by Toshiba – Optimi | GERMANIA – ANGLIA

CM Fotbal Bucatarescu by Toshiba – Optimi | GERMANIA – ANGLIA

Germania – Genunchi de porc (Eisbein) Ingrediente: 1 genunchi de porc cu carne, neafumat, in greutate de minimum 1 kg,  2 linguri sare, piper, usturoi, chimen,  bere neagra, 6 cepe, varza murata pentru garnitura. Preparare: Genunchiul se lasa pese noapte in saramura impreuna cu toate celelalte condimente. A doua zi, se baga la cuptor si [...]

June 27th, 2010 | Posted in DE-ALE GURII, Fotbal pe paine | Read More »

CM Fotbal Bucatarescu by Toshiba – Optimi | ARGENTINA – MEXIC

CM Fotbal Bucatarescu by Toshiba – Optimi | ARGENTINA – MEXIC

  Argentina – Aripioare caramelizate Ingrediente: 10 aripioare de pui date pe din doua, 3 linguri de faina, 3 linguri de pasta de tomate, 3 linguri de mustar, 4 linguri de miere, ulei de floarea soarelui, sos iute, seminte de susan, sare, piper. Preparare: Carnea se fezandeaza 5-6 ore cu sos iute tip Worcestershire (otet, [...]

June 27th, 2010 | Posted in DE-ALE GURII, Fotbal pe paine | Read More »

CM Fotbal Bucatarescu by Toshiba – Optimi | SUA – GHANA

CM Fotbal Bucatarescu by Toshiba – Optimi | SUA – GHANA

SUA – Aripioare fierbinti Ingrediente: 1 kg de aripi, 1 ceasca de faina alba, ¼ lingura de piper negru macinat, 1 lingura de sare, ulei vegetal pentru prajit. Sosul: 3 linguri de unt, ½ ceasca de Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, ¼ ceasca de ketch-up, sos iute de piper dupa gust. Preparare: Nu trebuie sa mergi [...]

June 26th, 2010 | Posted in DE-ALE GURII, Fotbal pe paine | Read More »

CM Fotbal Bucatarescu by Toshiba – Optimi | URUGUAY – COREEA DE SUD

CM Fotbal Bucatarescu by Toshiba – Optimi | URUGUAY – COREEA DE SUD

Uruguay – Carne uscata de lama cu porumb (Charque de llama) Ingrediente: 500 gr  carne uscata de lama, 500 gr boabe de porumb dulce, 3 oua battue, ½ lingurita sare, ¼ lingurita piper, 2 picaturi de sos iute, 1 lingura de zahar, ½ cana de branza faramitata. Preparare: Ouale battue, porumbul, sarea, piperul, sosul iute [...]

June 26th, 2010 | Posted in DE-ALE GURII, Fotbal pe paine | Read More »

CM Fotbal Bucatarescu by Toshiba – Grupa H | Elvetia – Honduras

CM Fotbal Bucatarescu by Toshiba – Grupa H | Elvetia – Honduras

Elvetia – Budinca de orez cu vin (Bischof) Ingrediente: 200 grame orez, 1 litru de vin rosu, 10 linguri de zahar, 1 lingurita de scortisoara, 150 grame de unt, 6 oua, sare, pesmet, 3 linguri de zahar pudra. Preparare: Orezul se fierbe in vin cu jumatate din zahar, pana se ingroasa. Dupa ce se lasa [...]

June 25th, 2010 | Posted in DE-ALE GURII, Fotbal pe paine | Read More »