|

True Blood NUD / Galerie foto – 14 coperti dezbracate: Lady Gaga, Angelina, Madonna etc.

Anna Paquin, Stephen Moyer si Alexander Skarsgard, starurile din True Blood, au pozat goi pe coperta revistei Rolling Stone. Revista are o impresionanta traditie in astfel de coperti, concurand serios Playboy. In decursul anilor, au mai aparut aici in pielea goala nume ca: John Lennon si Yoko Ono, Angelina Jolie, Laetitia Casta, Madonna, Christina Aguilera, Lady Gaga, Britney Spears, Nicole Kidman, Janet Jackson, Jennifer Aniston, Cindy Crawford, Brooke Shields, Demi Moore

etc. Copertile sunt semnate de fotografi importanti, precum Herb Ritts, Matthew Rolston, David La Chapelle, Patrick Demarchelier s.a.

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses for “True Blood NUD / Galerie foto – 14 coperti dezbracate: Lady Gaga, Angelina, Madonna etc.”

  1. Alice says:

    Multe vedete se feresc sa se dezbrace pe coperta Playboy, dar o fac pe coperta Rolling Stone! De unde trag concluzia ca nu dezbractul e problema… Poate prejudecatile?! In orice caz, copertile astea sint foarte reusite, unele chiar ingenioase… Cea cu True Blood e cea mai tare. Iar cea cu Lennon cea mai socanta, prin uritenia (artistica totusi!) a fundului lui Yoko Ono.

  2. Bucatarescu says:

    True Blood imi place si mie, iar pe cea cu Yoko o iau ca pe o curiozitate a naturii. Altminteri, unde vezi tu artisticitatea urateniei acestui fund?!?

Leave a Reply