|

Airfryer: Cum sa faci cartofi prajiti fara ulei! Solutia Philips

Fac parte dintre cei care nu vor putea renunta niciodata la cartofii prajiti!  Chiar daca stiu exact ce inseamna uleiul prajit/ars pentru sanatatea mea. Din fericire exista oameni care se gandesc la ajutorarea viciosilor ca mine! Uite-asa a aparut Airfryer de la Philips, aparatul de bucatarie revolutionar, care “prajeste” cartofii fara ulei. Cum asa? Simplu, aerul fierbinte este recirculat in interiorul unui soi de etuve care gazduieste cartofii pai frantuzesti sau cartofii taiati taraneste sau – de ce nu? – pulpele de pui sau legumele tocate in bucati mari sau, chiar, minipizza. (Evident, poti face aproape orice!) Ideea e ca, daca tii cu tot dinadinsul ca memoria afectiva sa recunoasca gustul cartofilor din copilarie, beneficiezi de o mica dispensa si ai voie sa pui o jumatate de lingura de ulei. (In cel mai pesimist scenariu, economia de ulei e de 80%!) Dar se poate si fara! Aerul fierbinte va face toata treaba, iar gustul chiar este nemaipomenit. Nu uitati de rozmarin sau de alte ierburi de gust!

Airfryer a fost lansat de Philips la IFA Berlin 2010 si are pretul de plecare din fabrica in jurul a 199 euro. In curand si in Romania! www.philips.com

Citeste si:

Tags: , , , ,

4 Responses for “Airfryer: Cum sa faci cartofi prajiti fara ulei! Solutia Philips”

 1. Feliz says:

  Bucatarescule, observ cu incintare ca nu pierzi timpul la Berlin. Aparatul asta arata super si am convingerea ca bucatareste si bine. Oricum, eu sint un fan Philips declarat asa ca, te cred pe cuvint. De data asta ;)

 2. Adriana Parissi says:

  Geez, de abia astept sa-l ‘customizeze’ Philips si pt piata noastra

 3. Bucatarescu says:

  Voi reveni si cu alte retete. Dar, sa stiti, la IFA Berlin s-au lansat si alte produse interesante, de la televizorul din materiale reciclate si telecomanda cu incarcare solara din generatia Eco Nova la aparatul de ras Senso Touch. Multe, multe altele – le voi prezenta pe toate in zilele urmatoare, sunt fascinante!

 4. iulia says:

  este cel mai bun aparat!!nu se simte nicio diferenta fata de cei cu ulei!

Leave a Reply