|

Apetito si Apetito Kidiboo – rasfatul branzeturilor

Trăim într-o societate modernă, avem vieţi agitate, timpul trece pe lângă noi cu viteză ameţitoare. Avem nevoie de energie ca să facem faţă agitaţiei, deci mai mult decât o cană mare de cafea pe stomacul gol de dimineaţă!

Apetito, noua gamă din portofoliul Delaco, înţelege nevoia unui mic-dejun sănătos şi rapid şi ne răsfaţă dimineţile cu o selecţie de  brânză topită şi creme de brânză proaspătă în diverse sortimente.

Triunghiurile de brânză topită Apetito cu Smântână se diferenţiază printr-un aspect cremos datorită reţetei cu un conţinut ridicat de smântână adevărată. Cele trei sortimente de brânză topită din portofoliul Apetito (smântână, şuncă, emmentaler) se găsesc atât sub formă de triunghiuri, cât şi sub formă de felii. Pentru pofticioşi toate sortimentele se reunesc în pachetul Mix, iar pentru consumul în familie a fost creat pachetul Maxi de 280 de grame, brânză topită cu smântână.

Gama  Apetito este întregită de cremele de brânză Apetito, naturale, fără conservanţi, cu un conţinut ridicat de brânză de vaci (peste 95%) şi smântână. Cu o textură pufoasă şi catifelată, acestea pot fi soluţia rapidă pentru un mic dejun gustos şi hrănitor, gata în doar câteva minute. Cremele de brânză se găsesc în două subgame – Apetito Crema Naturii cu smântână, ceapă şi somon şi Apetito O Plăcere Proaspătă cu smântână, verdeaţă şi roşii. Fiind un produs unic în categorie, crema de brânză cu somon  transformă gustările obişnuite în  delicii culinare.

Special pentru copii, Apetito a creat gama Apetito Kidiboo, brânză topită şi batoane de mozzarella bogate în calciu şi vitamina A, esenţiale procesului de creştere şi dezvoltare a unui organism sănătos.

Brânza topită Kidiboo are o reţetă bazată pe brânză grasă de vaci şi 27% smântână. Produsul este disponibil în cutii de 100 de grame, iar fiecare cutie conţine 6 cubuleţe. Ambalate individual, batoanele de mozzarella sunt perfecte pentru o mini-gustare sănătoasă, 100 de grame conţinând 84% din doza zilnică de calciu .

Brânzeturile sunt extrem de bogate în elemente nutritive, de aceea sunt esenţiale într-o alimentaţie echilibrată. Gama de produse Apetito este o alegere ideală pentru  pregătirea oricărei mese sănătoase, fie că este vorba de un mic dejun sau de o gustare uşoară de seară.

MAINE, anuntam primul concurs APETITO & Bucatarescu!!! Multe premii delicioase!

Citeste si:

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply