|

Retete pentru Airfryer- Cartofi prajiti si alte delicii

Efectiv, ma fascineaza jucaria asta de la Philips! Am gustat, deja, cartofii prajiti fara ulei si nu o sa va vina sa credeti… gustul de cartof este mai intens fara uleiul prajit! De acum, nu o sa ma mai poata nimeni cenzura cand vreau french fries! Ma  gandesc si ce lovitura de imagine ar da alde McDonalds sau KFC daca ar adopta sistemul si ar elimina baile de ulei fierbinte in care scufunda tot ceea ce ofera, de la cartofi la aripioare de pui.

Dar iata ce am mai aflat! Pe langa cartofi deliciosi cu curry, cu dip+in de iaurt gras de bivolita, cu salsa de mango si coriandru, cu parmezan, cu usturoi etc., se mai pot face si alte bunatati folosind Airfryer.

FISH AND CHIPS. Mancarea traditionala britanica se poate prepara …ambele ingrediente simultan! Spatiul de prajire cu aer fierbinte poate fi impartit in doua si, asa, se pot face cartofii si fileul de cod frecat cu yeama de lamaie concomitent.

ROSTI. Faimoasa mancare elvetiana din cartofi rasi, de care am povestit recent, merge de minune. cu conditia sa inseram in spatiul de prajire cu aer o tavita rotunda pentru pizza. Automat, se pot face si PIZZA, OMLETA, FRIGANELE!

TRIUNGHIURI DE FETA IN ALUAT DE PATISERIE!

…Revin cu detalii si astept si propunerile voastre!

Citeste si:

Tags: , , , ,

1 Response for “Retete pentru Airfryer- Cartofi prajiti si alte delicii”

  1. [...] Airfryer, un dispozitiv revolutionar, la care cartofii pot fi gatiti fara ulei! Eu l-am testat la Targul IFA de la Berlin, in septembrie [...]

Leave a Reply