|

There’s A Crowd la Tête-à-Tête Coffee Art & Chill

Tête-à-Tête Coffee Art & Chill prezinta miercuri 29 septembrie, de la ora 20:30 concertul grupului Three’s a Crowd, format din iordache – saxofoane si Sorin Romanescu – chitara.

“Two’s company, three’s a crowd” este un vechi proverb englezesc, atestat documentar din 1546, care se refera la cea de-a treia persoana care poate tulbura armonia ideala a unui cuplu.

“Three’s a Crowd” este şi numele unui duo de jazz şi muzica improvizata format din chitaristul Sorin Romanescu şi saxofonistul iordache. Este vorba despre una dintre cele mai simple combinatii muzicale: un instrument armonic, un instrument melodic. Aceasta simplitate aduce cu sine o comunicare fluida şi instantanee, iar gesturile trebuie sa fie sigure şi rapide ca in caligrafia japoneza. Poti fugi, dar nu ai unde sa te ascunzi.

iordache este saxofonist, compozitor şi aranjor. A colaborat de-a lungul timpului cu Harry Tavitian, cu formatiile Timpuri Noi şi Orient Express, cu Vlaicu Golcea, Marta Hristea, Maria Raducanu, Mircea Tiberian. Din 2004 este membru al trupei rock Kumm. In 2003 a infiintat grupul iordache, cu care a cantat in majoritatea cluburilor şi festivalurilor din Romania, la Ierusalim şi Luxemburg.

Sorin Romanescu este considerat cel mai interesant chitarist roman contemporan. A cantat cu majoritatea muzicienilor de jazz din tara, cu Lucian Ban (“Romanian-American Suite”), cu Nicolas Simion, a compus muzica pentru teatru, film şi dans contemporan.

Intrare: 20 lei

Rezervari: 0728.668.463

Tête-à-Tête Coffee Art & Chill

Parcul Herastrau, langa Gradina Japoneza

facebook.com/Tete.a.Tete.Chill

twitter.com/TeteaTeteChill

Citeste si:

Tags: , , , ,

Leave a Reply