|

Madalin Ionescu, specialist in omleta cu ciuperci / Interviu Bucatarescu

Popularul prezentator de la Kanal D stie sa si gateasca! Din 18 octombrie, il putem vedea in noua emisiune “Drept la tinta”.

BUCATARESCU: Care e prima mancare din copilarie de care iti amintesti? Primul gust memorabil?

MADALIN IONESCU: Supa cu galuste!

BUCATARESCU:Care e prima mancare pe care ai invatat sa o gatesti?

MADALIN IONESCU: Minestrone (celebra supa italieneasca), cu zeama de carne, fasole pusa la inmuiat, legume proaspete si 2-3 linguri de ulei de masline.

BUCATARESCU: Retetea favorita pe care stii sa o pregatesti acum?

MADALIN IONESCU: Gatesc de toate, dar, in mod special, imi place sa fac o omleta pe care am imbunatatit-o pe parcurs:

– 6 oua;

-telemea de vaca 150 gr;

-ciuperci champignon 200 gr;

-ceapa verde;

-ardei gras;

-bacon;

-condimente (oregano, tarhon, rozmarin, salvie, busuioc, piper)

Calesc ceapa, ardeiul gras, ciupercile si bucatile de bacon in ulei de masline. adaug condimentele. Apoi, torn compozitia formata din oua batute si telemea.

BUCATARESCU: Ai gatit vreodata pentru o femeie?

MADALIN IONESCU: Da, in momentele de inspiratie.

BUCATARESCU: Ti-a gatit vreodata o femeie?

MADALIN IONESCU: Da, in momentele ei de inspiratie..

BUCATARESCU: Consideri gastronomia un instrument de seductie?

MADALIN IONESCU: Aici, ma despart de parerile celor pe care i-ai interviat pe site si cred ca un barbat care ajunge  sa foloseasca mancarea ca pe un instrument de seductie e cam lipsit de alte argumente…

BUCATARESCU: Ai tinut vreodata dieta? Ce fel de dieta? Cum iti controlezi greutatea?

MADALIN IONESCU: Intr-adevar am slabit 20 de kg intr-un an si 3 luni, dar nu am tinut o dieta propriu-zisa. Am diminuat foarte mult portiile, nu am mai mancat cate doua feluri la aceeasi masa  si dupa ora 9 seara nu am mai consumat nimic. Am redus masiv consumul de paine. Am renuntat la prajeli si grasimi.

BUCATARESCU: Alimentele favorite. Ce fructe? Ce legume? Ce salate? Ce fel de carne? Peste si fructe de mare?

MADALIN IONESCU: Carnea de vita si peste (cod, pangasius, dorada, lup de mare, nisetru, peste-scorpion). Imi plac pepenele galben, toate legumele. Sunt un fidel consumator de fructe de mare (in mod special, crevetii). Nu ma feresc nici de melci!

BUCATARESCU: Mananci paine. De care?

MADALIN IONESCU: Maximum 2 felii de paine integrala pe zi.

BUCATARESCU:Bauturi nealcoolice favorite?

MADALIN IONESCU: Fresh-ul de capsuni.

BUCATARESCU: Apa plata sau minerala?

MADALIN IONESCU: Numai plata!

BUCATARESCU: Gatesti cu vin? Iti place vinul? De care? Alte bauturi alcoolice preferate ocazional?

MADALIN IONESCU: Folosesc vinul la prepararea fripturilor. Prefer vinul roze fata de oricare alta bautura alcoolica. Nu inteleg vodka.

BUCATARESCU: O amintire culinara memorabila.

MADALIN IONESCU: La Roma, in celebrul restaurant Quinzi e Gabrieli, am mancat cea mai buna varianta de peste scorpion.

BUCATARESCU: Daca ar fi ultima masa din viata ta, ce ai dori sa mananci?

MADALIN IONESCU: Piftie de curcan.

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , ,

1 Response for “Madalin Ionescu, specialist in omleta cu ciuperci / Interviu Bucatarescu”

  1. Mitzi Hamad says:

    This is my first time i visit here. I found so many interesting stuff in your blog especially its discussion. From the tons of comments on your content articles, I guess I’m not the only one having all the enjoyment right here! maintain up the great work.

Leave a Reply