|

Din IUBIRRE pentru animale

Aseara, la La Bibliotheque, am asistat la seara celor buni. Seara in care personalitati si oameni obisnuiti au invatat ca pot rasplati iubirea neconditionata pe care o ofera animalele.

Aseara, s-a vorbit, s-a citit, s-a ras si s-a admirat pe baza cartii IUBIRRRE, antologie de Dana Tocu. De fapt, aseara, animalele – caini si pisici – au facut show la La Bibliotheque. Au prezentat moda canina si au incercat sa induioseze audienta pentru a strange fonduri in favoarea Asociatiei GIA (Group Intiative for Animals).

Dan-Silviu Boerescu si Oana Vintila Holban au spus la randul lor povestile cu si despre animale. Despre dragostea lor pentru acestea.

Amfitrioana serii a fost Dana Tocu, autoarea cartii. Ea ne-a impartasit din experientele traite de vedetele care au ales sa-si faca publica iubirea pentru necuvantatoare. Si asta pentru o cauza nobila. Toate fondurile din vanzarea cartii au fost donate asociatiei GIA. Pentru ca aceasta sa se poata ocupa cat mai bine de animalutele fara stapan, pe care le are in grija.

Audienta a beneficiat si de sfaturile pretioase ale doctorului Daniel Lescai, sef al clinicii Salvavet Ilioara.

Aseara a fost IUBIRRRE la La Bibliotheque. Str Duiliu Zamfirescu nr 10.

www.labibliotheque.ro

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply