|

Frigider cu …bar de la Samsung

Samsung Electronics România a anunțat lansarea unui nou produs electrocasnic de top, frigiderul side-by-side Samsung H-Series.

Seria de frigidere side-by-side oferă combinația unică dintre designul modern și soluțiile inteligente de păstrare a mâncării. Noul model din seria H și-a reîmprospătat aspectul exterior cu noi calităț. Panoul modern de control one-touch, dotat cu sistemul Twin Cooling Plus este dispus direct pe ușa frigiderului, oferind un plus de spațiu. În plus, iluminarea puternică prin LED-uri și interiorul ergonomic transformă acest model într-unul dintre cele mai intuitive frigidere disponibile în prezent.

Seria H a fost creată în ideea protejării mediului. Samsung introduce primul model A++ Grade în categoria Side-by-Side, bazându-se pe tehnologia inovativă de răcire și frigiderului ecologic R600a.

Noile modele Samsung ale seriei H utilizează cea mai avansată tehnologie de răcire disponibilă în prezent. Sistemul TWIN Cooling Plus System™ folosește două compartimente de răcire independente, ceea ce menține umiditatea și prospețimea alimentelor. În timp ce frigiderele obișnuite păstrează umiditatea până la aproximativ 43%, noile modele din seria H se laudă cu 75%. Sistemul TWIN Cooling Plus System™ menține o aromă naturală a alimentelor.

CoolSelect Zone este un sertar special al cărui temperatură o poți controla independent de cea din restul frigiderului. Acest lucru îți dă posibilitatea să păstrezi orice tip de aliment care are nevoie de un anumit mediu. Sistemul de circulare a aerului Multi-Flow păstrează o temperatură constantă în tot restul frigiderului.

Caracteristici elegante și aspect șic

Noul icemaker Clear View, integrat în ușa frigiderului și dozatorul de cafea dau un aer cosmopolit, în timp ce una dintre cele mai suprinzătoare noutăți, Soft Beverage Station, aduce eleganța și stilul la petreceri.

Soft Touch Beverage Station oferă o modalitate eficientă de păstrare a băuturilor, într-un loc separat de restul frigiderului. Un compartiment special este dispus pe ușa frigiderului, ceea ce facilitează accesul la băuturi printr-o interfață one-touch, fără să afecteze temperature la care sunt păstrate alimentele. Propriul tău mini-bar se inteagrează astfel perfect petrecerilor tale.

Dozatorul de băuturi a fost adapatat astfel încât să conțină un dozator mai mare, perfect pentru cocktailurile Long Island Ice Tea, și să facă mai ușor accesul la apă și gheață proaspătă. În tot acest timp, LED-urile albastre îmbunătățesc vizibilitatea în condiții de lumină slabă.

Noile modele din seria H au un design compact, atât interior cât și exterior. În interior există o iluminare cu LED-uri TOWER White. De asemenea, interfața ușor de utilizat permite un control eficient al zonei CoolSelect. Exteriorul este definit de designul ”Easy Handle”, perfect pentru orice utilizator, și de liniile fine ale culorilor.

Pret: 4.999 lei.

Citeste si:

Tags: , ,

Leave a Reply