|

SANI prea mari? Niciodata! 20 FOTO: Pamela, Dolly, Scarlett, Lindsay, Serena etc.

Evident, nu exista sani PREA MARI! Ce barbat s-ar putea plange de un asemenea “defect”? Si, totusi… De pe www.protvmagazin.ro, aflam ca s-au mai semnalat unele cazuri!

Lindsay Lohan
Producătorii filmului “Herbie: Fully Loaded” n-au fost mulţumiţi de generozitatea pieptului protagonistei Lindsay Lohan, aşa că au cheltuit câteva milioane de dolari pentru a-i reduce pe computer, în fiecare scenă în care apare actriţa.

Dolly Parton
Sânii enormi au făcut-o celebră în lumea muzicii country şi nu numai, dar cântăreaţa spune că i-au provocat numai durere. Nu de mult, Dolly Parton a avut nevoie de 8 săptămâni de pauză pentru a scăpa de durerile de spate cauzate de “povara” prea mare.

Ulrika Jonsson
Născută în Suedia, Ulrika Jonsson este o prezentatoare TV celebră în Marea Britanie. Acesteia i-au crescut sânii enorm în timpul sarcinii, spre disperarea ei însă: “Femeile cu pieptul mare sunt adesea judecate după aspectul lor fizic în detrimentul personalităţii”.

Kelly Osbourne

Înainte să slăbească pentru emisiunea “Dancing with Stars”, Kelly Osbourne îşi ura sânii mari. Aceasta şi-ar fi dorit o intervenţie de reducere a sânilor pentru a nu mai fi obligată să mai poarte sutien.

Pamela Anderson

Până şi Pamela Anderson, cea care a intrat în istorie datorită sânilor ei spectaculoşi, s-a gândit la un moment dat să îşi mai reducă din implanturile mamare pentru a arăta un pic mai naturală.

Scarlett Johansonn

Se pare că actriţa ar fi pierdut mult-doritul rol principal din thriller-ul “The Girl with the Dragon Tattoo” din cauza siluetei voluptuoase, căci protagonista, Lisbeth Salander, era descrisă în scenariu drept o slăbănoagă şi plată ca o scândură.

Serena Kozakura
Modelul japonez a realizat că sânii o împiedică să fure… Acuzată de furt, judecătorul a găsit-o nevinovată după ce s-a dovedit că sânii ei erau prea mari pentru ca ea să se strecoare prin vitrină.

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply