|

11 ROMANCE superbe / Pariurile Bucatarescu.ro pentru 2011/ 33 FOTO

In 2010, Bucatarescu.ro v-a oferit o serie de pictoriale senzationale, realizate cu ajutorul unor mari artisti fotografi, dar si cu cel al unor fotografi tineri, in ascensiune. Iata pe ce fete pariem in continuare in 2011 si de ce! Vi le prezentam in ordine alfabetica – de la Adina Barbu la Roxana Tanase – pe frumoasele care vor starni senzatie in perioada urmatoare. …Dar, atentie, avem in pregatire alte fete (din toata tara), deocamdata necunoscute, pentru care se pregatesc materiale foto surprinzatoare!

ADINA BARBU

Credeati ca ati vazut tot?!? Nici pomeneala! Marile surprize abia de acum vor incepe sa apara! Adina pregateste noi aparitii – singura, in decoruri imprevizibile, dar si in compania unor alte modele, profesioniste sau …nu. Cel mai impresionant debut in show biz al toamnei 2010, cu peste 50 de emisiuni de televiziune si 20 de coperti de ziare va continua sa starneasca rumoare, fiindca viata si cariera ei sunt inca niste carti deschise.

RALUCA DUMITRU

Raluca a capatat multi fani dupa aparitia pictorialului ei, realizat impreuna cu Georgiana Stan, intitulat “Doua fete singure la hotel”. De altfel, fotografia ei din retrospectiva Album 2010 by Bucatarescu este una dintre cele mai accesate din intreaga compilatie. Este doar unul dintre motivele care ne indreptatesc sa-i propunem un nou pictorial, in care sa-i punem in valoare cum se cuvine senzualitatea debordanta.

ADRIANA GRIGORUT

Naturaletea ei, exprimata deja in trei pictoriale (dintre care doua publicate pe Bucatarescu.ro chiar in aceasta saptamana), a fost deja remarcate de marile cotidiane si de editiile lor online, care au preluat imediat materialele foto. De asemenea, cativa dintre fotografii cu care colaboram si-au exprimat deja interesul pentru acest model de 18 ani din Arad, care va face, in curand, saltul la Bucuresti!

MIHAELA JOITA

Mihaela, desi inca debutanta, constituie deja o certitudine: specialista in psihologie (care se pregateste pentru terapia de cuplu!) si posesoarea celui mai frumos bust 100% natural din Romania este facuta pentru a poza! O dovedesc, in primul rand, fotografiile de senzatie deja realizate de artistul Dragos Cristescu, care atesta o frumusete rara, de album de epoca…

ANDREEA LUTZ

Timisoreanca, inalta de 1,83 metri, posesoarea a 18 tatuaje, cu parul tuns periuta, a reusit sa redefineasca – prin contrazicerea violenta a canoanelor – conceptul de senzualitate, intr-o suita de pictoriale, devenite foarte populare pe bucatarescu.ro si nu numai. Este, pe drept cuvant, o revelatie a fotografiei erotice, un model de la care, practic, te poti astepta la orice!

IULIA MLADIN

Prima detinatoare a coroanei MISS FACEBOOK, Iulia nu este nici ea intruchiparea voluptatii traditionale, insa reuseste sa convinga la nivel plastic prin armonia extravaganta a liniilor trupului ei. Admirata in mai multe materiale foto, ea promite – in intervalul imediat urmator – o veritabila superproductie, care va veni in continuarea fireasca a preocuparilor ei pentru televiziune si turism. Nu va spunem, deocamdata, mai multe!

ROXANA PAPAS

Initial, am numit-o “noua Gina Pistol”, insa Roxana poate reprezenta mult mai mult! Suna, poate, indraznet, dar acest model din Timisoara, de un exotism aparte, are ceva cu totul special, care ar putea sa o plaseze pe orbita celebritatii. Fotografiile ei transmit imediat un fior incredibil … de parca feromonii ar putea trece dincolo de obiectivul de sticla al aparatului de fotografiat.

ANDREEA POPESCU

Cu Andreea, nu e de glumit! Temperamentul ei vulcanic, dovedit din plin la Next Diva, a facut nu putine victime, intre care Liviu Varciu. Bruneta miniona dar plina de energie, Andreea este si foarte creativa, ea neacceptand sedintele foto standard. De aceea, impreuna cu mereu surprinzatorul fotograf Radu C. Munteanu, am ales de fiecare data contexte mai putin obisnuite pentru sedintele foto: o librarie, redactia unui ziar… Ce urmeaza: o centrala atomica sau Arcul de Triumf?

FLORINA PREDA

N-o stia aproape nimeni – era doar “prietena Iguanei” – pana cand a pozat teribil de provocator, de 1 Decembrie, drapata in tricolor si savurand o masa romaneasca traditionala. Socul a fost mare, iar popularitatea ei a crescut brusc, indreptatind-o sa aspire la stindardele Uniunii Europene sau – de ce nu? – NATO. (Cu Al Qaeda nu ne bagam!)

RORO SERBAN

Roro (“Roxana Serban”) este un caz rar de fotograf care stie sa-si surptinda si sa-si exploateze propria senzualitate, propunand o suita incredibila de autoportrete. Cum ar arata ea, insa, vazuta de un alt fotograf, poate chiar un barbat?!? Este doar un nou challenge pentru acest artist neconventional. Este frumusetea ceva trendy-fashionable sau, dimpotriva, ceva trash, aproape de kitsch-ul cotidian revalorificat in stil pop-art?

ROXANA TANASE

Incheiem alfabetic selectionata de lux Bucatarescu.ro cu chiar …prima noastra vedeta. Roxana, favorita fotografului Sergiu Zimbilschi, a surprins de fiecare data cu abordari noi pentru pictoriale, scriind deja istorie. …Dar istoria nu sta pe loc, asa ca o vom vedea inovand iar!

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

7 Responses for “11 ROMANCE superbe / Pariurile Bucatarescu.ro pentru 2011/ 33 FOTO”

 1. Sergiu says:

  MafteiAndreeaIoana

 2. Bucatarescu says:

  Sergiu, e o recomandare?

 3. Filme 2012 says:

  Femei frumoase una si una !

 4. anca says:

  pariez pe Andreea Popescu mi se pare sincera frumoasa sexi si fara makiaj cel mai important asa ea e nr 1

 5. mirceaM says:

  Roxana Papas !!!

 6. Andrei says:

  Adina Barbu!!!!

 7. CLAUDIU says:

  CEAU ADRIANA SINT FRATELE TAU, TRIMITEM SAITUL TAU CA NU IL STIU

Leave a Reply