|

CONCURS: Castiga 5 exemplare din CEL MAI TRASNIT MANUAL DE GATIT PENTRU COPII si …intra in editia a II-a!

Ultimul concurs din 2010 …si primul din 2011 este legat de cartea semnata de Nana Pitz – CEL MAI TRASNIT MANUAL DE GATIT PENTRU COPII, Ed. Lifestyle (aici puteti comanda cartea!). Concursul se desfasoara in perioada 27 decembrie 2010 – 27 ianuarie 2011 si se acorda 5 premii constand in cate un exemplar din carte purtand autografe de la Nana & Lali! De asemenea, toti participantii ale caror retete vor fi selectate au sansa de a figura in editia a doua a cartii!!!

Ce trebuie sa faceti? Simplu! Trimiteti la office@bucatarescu.ro cea mai haioasa reteta favorita a copilului vostru! Precizati ingredientele, modul de preparare, alte elemente utile. Nu trebuie sa fie o reteta foarte complicata, ci, dimpotriva, una pe care – de ce nu? – ati putea sa o pregatiti impreuna cu copilul vostru!  Sunt permise inscrieri multiple.

Citeste si:

Tags: , , ,

7 Responses for “CONCURS: Castiga 5 exemplare din CEL MAI TRASNIT MANUAL DE GATIT PENTRU COPII si …intra in editia a II-a!”

 1. [...] de ce nu? – ati putea sa o pregatiti impreuna cu copilul vostru! Sunt permise inscrieri multiple.Participa acum la acest concurs !Castiga o masina de spalat rufe Samsung google_ad_client = [...]

 2. Bucatarescu says:

  Au inceput sa vina primele retete! In curand, le vom publica.

 3. Liana Toma says:

  ha, ha…exact cum am zis…ma asteptam…haios ar fi sa-l punem pe copil la treaba si sa se vada din poze cum munceste cot la cot cu mama…sau cu tata, nu-i asa? ;-)

 4. Liana Toma says:

  Acum 5 min. am primit cartea! Multumesc Lali si Nana pt.autografe ;-)

 5. Bucatarescu says:

  Autograful de la Lali a fost mai greu de obtinut …fiindca are mana in ghips de la derdelus:::)))

 6. Liana Toma says:

  Imi pare tare rauuu…:(…pupam manutza, pana trece :*

 7. Bucatarescu says:

  Stai linistita, face trei saptamani de cand si-a rupt-o si se descurca perfect cu ghipsul, nu are nici o problema!

Leave a Reply