|

Martisoare de zahar si martisoare-bijuterie, care sa va poarte noroc tot anul!

Sute de modele de martisoare, toate hand made, pot gasi zilele acestea vizitatorii Festivalului Primaverii, targ organizat in perioada 24 februarie-8 martie, la galeria Dalles din Bucuresti.

Cioplite in lemn, la un nivel de detaliu foarte ridicat, confectionate din sticla cu depunere de metal, ceramica cu foita de aur sau pictura manuala, plexiglas si lemn taiat cu o tehnica laser speciala, astfel incat obiectele martisor rezultate devin adevarate bijuterii foarte la moda – toate au fost create manual si, conform traditiei, vor aduce noroc si bunastare celui care le poarta.

„Tendinta ultimilor ani ne arata ca romanii pastreaza traditia de inceput de primavara, dar isi doresc obiecte deosebite, cat mai naturale si cu elemente de unicitate, pe care sa le poarte ca martisor. De aceea, la editia din 2011 a Festivalului Primaverii veti gasi sute de modele originale, realizate manual, prin tehnici speciale, care le transforma in adevarate bijuterii”, precizeaza Louisa Bangale, managerul evenimentului.

Ca noutate a sezonului, foarte la moda sunt, anul acesta, martisoarele de zahar, care aduc o bucurie dubla purtatorului: aceea de simbol al primaverii, dar si de deliciu culinar, odata ce primavara isi va intra in drepturi.

Pentru editia din 2011, galeria Dalles a decis sa sustina cauza fundatiei Chance for Life. Organizatia deruleaza proiectul „Atelierele Viitorului” – locul unde tineri seropozitivi, cu dizabilitati, proveniti din centre de plasament, beneficiaza de un program de  ergoterapie. In acest sens, ei confectioneaza manual o serie de obiecte decorative, printre care si martisoare, pe care le puteti gasi si la Festivalul Primaverii de anul acesta.

Citeste si:

Tags: , ,

1 Response for “Martisoare de zahar si martisoare-bijuterie, care sa va poarte noroc tot anul!”

  1. garoi nebunu says:

    aaa!

Leave a Reply