|

LOREDANA HOMITCHI, fosta iubita a fotbalistului Mansour, senzuala la Brown Sugar / 15 FOTO de Cristi Buga

Loredana Homitchi face parte din noua generatie de modele. Ea debuteaza pentru Bucatarescu intr-un pictorial realizat de fotograful Cristi Buga , www.facebook.com/cristi.buga. Loredana are 21 ani si s-a nascut la Buzau. Are ochii verzi, sanii naturali si dimensiunile 90(sani) – 62(talie) – 91 (solduri)., 1,72 metri inaltime si 51 kg. Studenta in anul I la Drept, a aparut in “Narcisa salbatica” si intr-o coproductie internationala filmata in Danemarca, la Copenhaga. Intr-o perioada, a iesit cu fotbalistul de culoare Gueye Mansour, atacantulde la Poli Timisoara fiind imprumutat in acea vreme la Gloria Buzau. Acesta ii gatea paste cu fructe de mare si cartofi cu branza la cuptor, in vreme ce ea se revansa cu pui cu ciuperci si clatite experimentale (cu tot felul de umpluturi dulci-picante). Totusi, nu crede in relatia cu un fotbalist. Cel mai mult apreciaza la un barbat taria de caracter. Actualmente, are o relatie cu un student, nefiind deloc materialista.

I-ar placea sa calatoreasca in Cuba si sa poata savura o Pina Colada de la sursa. La ultima masa, ar vrea o ciorba de pui a la grecque, paste carbonara si clatite cucrema de ciocolata si banane.

(c) Bucatarescu & Cristi Buga 2011. Pot fi preluate 3 imagini, numai cu precizarea vizibila, explicita si functionala a link-urilor www.bucatarescu.ro si www.cristibuga.ro.

Make up & Hair style: Iulia Dumitru. Accesorii: Ralu & July (www.handmadebijuterii.ro, tel. 0767.193.081, 0765.455.178).  Producator: Alin Barbulescu. Concept editorial: Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu.

Locatie: Brown Sugar, clubul din Bd. Primaverii, nr. 5 ( 0722 617 194; office@brownsugar.ro ),  noul hot spot din oras in materie de petreceri private, karaoke sau evenimente live.

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

1 Response for “LOREDANA HOMITCHI, fosta iubita a fotbalistului Mansour, senzuala la Brown Sugar / 15 FOTO de Cristi Buga”

  1. [...] Loredana Homitchi este un model in varsta de 21 de ani ce a aparut in „Narcisa Salbatica“ si care a pozat de curand pentru Cristi Buga. Buzoianca are ochii verzi, sani naturali si dimensiunile 90 (sani), 62 (talie), 91 (bust), si 1,72 metri inaltime si 51 de kilograme. Iar studenta in anul I la Drept se poate considera chiar si o actrita in devenire, de vreme ce a jucat chiar si intr-o coproductie internationala filmata in Danemarca, la Copenhaga. Bineinteles ca domnisoara nu iese prea mult din tipar, asa ca a fost iubita de fotbalist, chiar daca acum sustine ca nu crede intr-o astfel de relatie. Asadar, o vreme a iesit la bratul fotbalistului de culoare Gueye Mansour, atacantul de la Poli Timisoara ce fusese imprumutat la Gloria Buzau. Se pare ca nu doreste sa renunte la barbatii cu ten inchis, de vreme ce isi doreste sa plece in Cuba si sa poata savura o Pina Colada de la sursa, potrivit Bucatarescu. [...]

Leave a Reply