|

Muschiulet de porc in crusta de migdale / Delicii culinare (6) la BROWN SUGAR

Nu am ascuns asta niciodata: sunt un mare fan al carnii de porc, cu toate consecintele ce decurg de aici! Insotit, ca de fiecare data,  de fotografii  Maria Musat si Bogdan Costea, m-am intors la Brown Sugar, unde chef Alex Pitu m-a ispitit cu un muschiulet de porc special. El face muschiuletul impletit si acoperit de o crusta de migdale, de fistic sau de nuci. Muschiuletul se umple cu prune uscate si se stropeste cu renumitul sos Brown Sugar, pe farfurie intervenind artistic si o garnitura insinuanta de stafide si smochine, trecute si ele prin tigaie impreuna cu putin brandy.

Brown Sugar nu e doar un club supertrendy, frecventat de vedete, noul hot spot din oras in materie de petreceri private, karaoke sau evenimente live. Asa cum a reusit sa instituie Toni Bronescu, aici se poate si manca excelent, la orice ora din zi si din noapte. Si eu mi-am facut un obicei din a veni  sa incerc cate un preparat din noul meniu pus in scena de chef Alex Pitu in locatia eleganta din Bd. Primaverii, nr. 5 ( 0722 617 194; office@brownsugar.ro ), asa ca acest serial de delicii gastronomice va continua!

Citeste si:

Tags: , , , ,

Leave a Reply