|

Rulada de pui cu mozzarella /Delicii culinare (8) la BROWN SUGAR / 9 Foto provocatoare

Bucataria asta imi place din ce in ce mai mult! Impreuna cu fotografii  Maria Musat si Bogdan Costea, am venit din nou la Brown Sugar, unde, de aceasta data, chef Alex Pitu m-a poftit la o rulada de pui cu mozzarella. In fapt, eaceasta este o tratare libera a temei Cordon Bleu, faimosul snitel cu cascaval. De aceasta data, s-a folosit mozzarella, iar in umplutura au intervenit caise si prune uscate, rehidratate in coniac si trase un pic la tava. Garnitura a constat in felii de rosii cu ardei gras, iar sosul unul clasic al casei – sos alb de lime cu usturoi…

Brown Sugar nu e doar un club supertrendy, frecventat de vedete, noul hot spot din oras in materie de petreceri private, karaoke sau evenimente live. Asa cum a reusit sa instituie Toni Bronescu, aici se poate si manca excelent, la orice ora din zi si din noapte. Si eu mi-am facut un obicei din a veni  sa incerc cate un preparat din noul meniu pus in scena de chef Alex Pitu in locatia eleganta din Bd. Primaverii, nr. 5 ( 0722 617 194; office@brownsugar.ro ), asa ca acest serial de delicii gastronomice va continua!

Citeste si:

Tags: , , , , , , , ,

1 Response for “Rulada de pui cu mozzarella /Delicii culinare (8) la BROWN SUGAR / 9 Foto provocatoare”

  1. Adrian says:

    Frumoasa descriere, dar nu se potriveste cu realitatea. In 20 de minute de asteptat nu am primit nici macar un meniu. Asa ca a minca excelent si la orice ora din zi si din noapte poate doar pentru cei care scriu despre ei.

Leave a Reply