|

VALENTINA, o noua descoperire Bucatarescu …la BROWN SUGAR / 12 FOTO NUD de Maria Musat si Bogdan Costea

Valentina Vintila este cea mai noua dintre descoperirile lui Bucatarescu.  Aceasta este prima sedinta foto nud a Valentinei, care este nascuta in 1987 si locuieste langa Bucuresti. Fosta participanta la cursele de masini tunate (renumitele “liniutze”), a fost realmente indragostita de o Honda Prelude din 1994, careia ii schimbase motorul, ajungand la 2.300 cm3.  Dupa ce a inchis afacerea cu constructii din Spania, Valentina s-a intors la viata mult mai tihnita din tara, care-i permite inclusiv sa mearga des la pescuit – recordul ei este un caras de peste 1 kg. Valentina urmareste cu aviditate filmele horror, pelicula ei favorita fiind “Casa de ceara”. Asculta muzica de atmosfera si  reciteste romane precum “Singur pe lume”. Se descurca bine in bucatarie, specialitatile ei fiind pieptul de pui cu ciuperci si sos de smantana cu usturoi sau clatitele cu ciocolata de casa. Cand este supusa stressului emotional, Valentina bricoleaza, facand colaje cu elemente aparent incongruente estetetic, cum ar fi scoicile, penele si bucatelele de parbriz spart… A decis sa pozeze pentru Bucatarescu fascinata de pictorialele de pe site si ca sa-si demonstreze siesi ca nu are nici o inhibitie.

Pictorial realizat de fotografii  Maria Musat si Bogdan Costea.

Make up & Hair style: Iulia Dumitru. Accesorii: Ralu & July (www.handmadebijuterii.ro, tel. 0767.193.081, 0765.455.178).  Producator: Alin Barbulescu. Concept editorial: Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu.

Locatie: Brown Sugar, clubul din Bd. Primaverii, nr. 5 ( 0722 617 194; office@brownsugar.ro ),  noul hot spot din oras in materie de petreceri private, karaoke sau evenimente live.

(c)Bucatarescu 2011. Pot fi reproduse 3 imagini, numai cu mentionarea vizibila, explicita si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.

Citeste si:

Tags: , , , ,

2 Responses for “VALENTINA, o noua descoperire Bucatarescu …la BROWN SUGAR / 12 FOTO NUD de Maria Musat si Bogdan Costea”

  1. [...] În vârstă de 24 de ani, Valentina este o fostă participantă a curselor de maşini pe şosea (renumitele “liniuţe”) şi fostă şefă a unei afaceri de construcţii din Spania, potrivit http://www.bucatarescu.ro. [...]

  2. Andrew says:

    Super poze, te astept si in revista:x.

Leave a Reply