|

WOK de la Outdoor Chef …via CampingGrill.ro / Recomandare Bucatarescu : WOK! WOK! WOK!

WOK! WOK! WOK! De mult imi doream un WOK cu adevarat performant. Am facut sapaturi si, prin intermediul prietenilor de CampingGrill.ro, am descoperit cel mai bun wok de pe piata noastra – wok-ul de fonta Outdoor Chef. Este o marca elvetiana de prestigiu si este ideal pentru prepararea multor retete asiatice, a legumelor inabusite, a unui risotto de calitate, dar si a multor sosuri. Acest wok are diametrul de 35 centimetri si vine insotit de suportul de fixare, avand manere de inox flexibile, ceea ce usureaza mult manevrarea lui. Fiind din fonta, aceasta “tigaie chinezeasca” poate fi incalzita la temperaturi inalte, caldura fiind distribuita uniform pe toata suprafata sa. De asemenea, fonta asigura pastrarea caldurii, ceea ce face ca ingredientele sa nu se usuce, ci, dimpotriva, sa-si mentina sucurile delicioase. Cel mai bine, cand gatim cu un astfel de wok, este sa il preincalzim timp de 5-6 minute.

 Un amanunt important: daca aveti cumva un gratar cu carbune Outdoorchef  Easy 480, Easy 570 sau Classic 570MX  sau un gratar electric City Elektro,  folositi wok-ul indepartand gratarul propriu-zis si pozitionand wok-ul pe suport si apoi pe conul de convectie, cu capacul deschis.

Intrebarea care se pune este cum se curata acest wok, tinand cont de complexitatea mancarurilor care pot fi gatite cu el. Am incercat si eu, realizand ca operatiunea este cat se poate de simpla. NU este nevoie sa folositi vreo perie de sarma, ci, dupa ce wok-ul s-a racit, e suficient sa aveti un burete moale de nylon sau chiar o laveta, apa si sapun! Atat!

…Bucatarescu s-a indragostit de produsele CampinGrill.ro de cand a inceput sa gateasca cu Big Green Egg! Mai multe informatii despre gratarul american cu afumatoare Big Green Egg, incalzitoarele de terasa, articole de camping, lazi frigorifice si diverse accesorii la CampingGrill.ro. Comenzi: 0728 TERASA (83 72 72).

…Stiti retete delicioase pentru care este indicat sa folositi un wok? In curand, CampingGrill.ro si Bucatarescu va vor face o mare surpriza: WOK! WOK! WOK!

Citeste si:

Tags: , , , , ,

Leave a Reply