|

CLARA BUCUR, aniversare NUD

CLARA BUCUR revine cu un pictorial realizat de Miki Pereanu la Rin Grand Hotel intr-o zi frumoasa de toamna. CLARA BUCUR a ales sa publice acest pictorial chiar azi, de ziua ei, cand implineste 25 ani.  CLARA BUCUR a debutat pe www.bucatarescu.ro cu acest pictorial incitant, apoi a revenit in dulcele stil oriental, cu un alt pictorial tulburator.

CLARA BUCUR nu este o fata obisnuita. Nascuta in 1986 la Suceava, ea s-a stabilit in Bucuresti dupa ce a absolvit Facultatea de Psihologie si a urmat un masterat de Management. Tanara de 1,60 metri si 50 kg, cu ochelari care doar aparent ascund ochii verzi, cu parul vopsit rosu incendiar si cu sanii mici dar naturali si fermi este autoarea blogului Jurnalul unei nimfomane, care adapteaza pe plaiuri mioritice subiectul unui film celebru,  regizat in 2008 de Christian Molina si cu Belen Fabra in rolul principal.  Filmul,  la randul sau, este ecranizarea romanului autobiografic semnat de Valerie Tasso. Romanul si cartea au reusit, deopotriva, sa socheze placut si sa scandalizeze Europa.

(c) Bucatarescu 2011. Pot fi reproduse 3 imagini numai cu mentionarea vizibila, explicita si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.

…Imagini tulburatoare cu CLARA BUCUR!

Citeste si:

Tags: , , , ,

Leave a Reply