|

MARIAH YEATER, care sustine ca JUSTIN BIEBER e tatal copilului ei – GOALA! / 12 FOTO cu …Selena Gomez si …MARIAH YEATER!

MARIAH YEATER, care sustine ca JUSTIN BIEBER e tatal copilului ei – GOALA! Trebuia sa se intample si asta: dupa ce a intoxicat presa cu zvonuri cum ca JUSTIN BIEBER ar fi lasat-o gravida, MARIAH YEATER a inceput sa-si posteze pe internet fotografii sexy cu ea. Chiar credea cineva ca JUSTIN o va lasa pe SELENA GOMEZ (pe care v-o prezentam in imagini sexy din recentul videoclip “Hit the Lights”) pentru aceasta fata banala, dar cu mintea plina de fantezii?

MARIAH YEATER l-a acuzat pe JUSTIN BIEBER ca ar fi tatal fiul ei Tristyn, in varsta de 4 luni,  copilul fiind rezultat in urma unei “experiente sexuale agresive”. Cum MARIAH are 20 ani, iar JUSTIN ar fi avut 16 ani in momentul presupusei agresiuni erotice, ea poate fi acuzata de relatii sexuale cu un minor! Constienta de riscurile acuzatiei de pedofilie, MARIAH este tentata sa renunte la proces, mai ales ca JUSTIN BIEBER si-a dat deja acordul de a sustine un test de paternitate pentru a dovedi ca ADN-ul sau nu e compatibil cu cel al bebelusului!

..Via Egotastic! , foto sexy cu SELENA GOMEZ si MARIAH YEATER!

Citeste si:

Tags: , , , ,

Leave a Reply