|

BUCATARESCU si Denisa Nechita pregatesc JAMBON ENERGIZANT cu EQ8 la “Secrete de stil” (3) / VIDEO

BUCATARESCU isi continua aventura culinara din emisiunea “Secrete de stil”! In episodul 3 produs de Cool Media si difuzat la Prima TV sambata dimineata de la ora 11.00, BUCATARESCU a avut-o invitata la restaurantul Ambassad’Or din Otopeni pe DENISA NECHITA, vedeta considerata “blonda fotbalului romanesc”. BUCATARESCU si Denisa, ajutati de chef  Dan Latet, propun o reteta incredibila, extraordinar de savuroasa: JAMBON ENERGIZANT cu EQ8! Dupa cum stiti, EQ8 este singurul energizant 100% natural, fara taurina, indulcitori de sinteza sau alte E-uri, cu un continut redus de cafeina si fara “varfuri de energie”, ci cu eliberare treptata a acesteia.

BUCATARESCU si Denisa au pregatit un jambon, pe care l-au imbaiat in EQ8 cu aroma de portocale si fructul pasiunii, apoi l-au tapetat cu zahar brun si l-au pictat cu pensula inmuiata in reductie de otet balsamic de Modena, pentru a-l introduce la cuptor fara nici un adaos de ulei sau grasimi! In timp ce jambonul se rumenea apetisant la cuptor, a fost pregatit si un sos special din fructe de padure, folosind o doza de energizant EQ8 cu aroma de mere si merisoare, 2 cuisoare, 2 frunze de dafin, piper negru si rosu, un baton de scortisoara si otet balsamic de Modena.

… JAMBON ENERGIZANT cu EQ8 (www.facebook.com/EQ8Romania) si sos de fructe de padure, asa cum a fost pregatit de frumoasa DENISA NECHITA si Dan-Silviu Boerescu a.k.a. BUCATARESCU!

IATA FILMUL: http://www.youtube.com/watch?v=KwYiVjg232Y

Citeste si:

Tags: , , , , ,

Leave a Reply