|

CLUB DIVERTA: Scoala de televiziune pentru copii

 

Club Diverta organizeaza in Plaza Romania scoala de televiziune pentru copii

 In perioada 27 ianuarie – 12 februarie, intre orele 11.00 si 20.00, Club Diverta organizeaza scoala de televiziune pentru copii.

Copiii vor invata cum se realizeaza o emisiune TV, iar jocul in sine ii va invata sa comunice si sa-si dezvolte inteligenta emotionala. Televiziunea este un argument, edutainment-ul este modalitatea.

O echipa de profesionisti va familiariza copiii cu sarcinile principale, apoi, acestia vor deveni operatori, regizori, producatori, corespondenti si invitati de talk-show, utilizand  echipamente de televiziune reale.

Studioul Diverta TV este amenajat in Plaza Romania, etaj 1. Conceptul este realizat de Club Diverta impreuna cu Evo Tv.

 In aceeasi perioada, Plaza Romania va organiza evenimentul Kids’ Dino Dig, un concept interactiv ce simuleaza o expeditie arheologica de descoperire a fosilelor de dinozauri.

O data inscrisi in echipa de paleontologi, copiii vor fi preluati de profesorii DINO care ii vor instrui in legatura cu organizarea expeditiei a carei destinatie este descoperirea unui dinozaur! De asemenea, Kids’ Dino Dig va pregati si o expozitie de fosile, documentare si informatii educative si o zona de joaca pentru copiii care nu se incadreaza la grupa de varsta necesara realizarii expeditiei.

 ——————–

Clubul Diverta iti aduce reduceri instant de pana la 30%, premii saptamanale si multe alte beneficii.

 Cardul de membru Club Diverta se poate obtine gratuit in orice magazin sau online pe www.clubdiverta.ro

Citeste si:

Tags: , ,

Leave a Reply