|

LIDL: Meniu asiatic VITASIA pregatit de Bucatarescu / FOTO-Retete usoare: avocado cu sos de mango, rulouri cu legume, rulouri cu porc, taitei cu creveti, legume la wok cu porc in sos dulce-acrisor/ 40 FOTO cu meniul asiatic de la LIDL

LIDL i-a oferit lui Bucatarescu ingredientele din gama VITASIA pentru un MENIU ASIATIC: rulouri cu porc, pachetele de primavara, taitei Chow Mein, creveti pane, uleiuri de susan/arahide/pentru wok, sos de soia tip japonez si tip indonezian, sos de mango, sos dulce-acrisor, sos de curry, sos pentru wok etc. Folosind un WOK OUTDOOR CHEF, Bucatarescu a pregatit un MENIU ASIATIC delicios, picant si insinuant! Mai intai, s-a abatut putin de la regula si a incercat o variatiune a temei guacamole, cu pulpa de avocado frecata cu branza, ulei de arahide, sos de mango si sos dulce-acrisor. Au urmat rulourile cu legume facute la cuptor, la fel rulourile cu porc, toate stropite cu multe sosuri asiatice. Separat, a facut legume la wok: morcov, telina, poastarnac, praz, cartof, ceapa, usturoi, folosind blendul de uleiuri special conceput pentru wok. Dupa ce a dispus legumele pe un platou, in uleiul ramas in wok a calit fasiute de carne de porc, adaugand sos dulce-iute din belsug. Crevetii pane au fost si ei bagati in cuptorul preincalzit, iar pastele Chow Mein au fost fierte rapid.

..Pentru trei persoane, acest MENIU ASIATIC de la LIDL preparat cu produse din gama VITASIA a fost mai mult decat satios …dar si gustos! Si, in plus, foarte usor de facut!!!

BONUS: Urmeaza inca 4 saptamani de retete tentante cu ingrediente din Italia, Franta, Grecia si Statele Unite! Toate ingredientele pentru aceste meniuri sunt oferite de LIDL!

Citeste si:

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply