|

CLARA BUCUR, nimfomana GOALA …blonda sau bruneta? / 10 FOTO de Cristi Buga cu CLARA BUCUR

CLARA BUCUR ne surprinde ori de cate ori are ocazia! Chiar daca e departe de casa, in Dubai, nu pierde nicio ocazie pentru a reveni cu pictoriale incitante. Iata noile imagini propuse de ea, bazate pe dualitatea blonda/bruneta: “In mine, sunt mai multe femei, am stiut asta de mica, din adolescenta. Sunt sfasiata intre pornirile mele diferite, nu stiu prea bine daca imi doresc sa fiu o sfanta sau adulmec pacatul cu narile larg deschise. Sunt mistica, o mistica a sexului!”.

CLARA BUCUR este faimoasa autoare a jurnalului unei nimfomane, prezentata in premiera de www.bucatarescu.ro intr-un pictorial cu nuditate .
CLARA BUCUR nu este o fata obisnuita. Nascuta in 1986 la Suceava, ea s-a stabilit in Bucuresti dupa ce a absolvit Facultatea de Psihologie si a urmat un masterat de Management. Tanara de 1,60 metri si 50 kg, cu ochelari care doar aparent ascund ochii verzi, cu parul vopsit rosu incendiar si cu sanii mici dar naturali si fermi a devenit celebra ca autoare a blogului “Jurnalul unei nimfomane”, care adapteaza pe plaiuri mioritice un film celebru, regizat in 2008 de Christian Molina si cu Belen Fabra in rolul principal. Filmul, la randul sau, este ecranizarea romanului autobiografic semnat de Valerie Tasso. Romanul si cartea au reusit, deopotriva, sa socheze placut si sa scandalizeze Europa.
De aproape un an de zile, CLARA BUCUR face naveta Bucuresti-Dubai, unde a pornit o afacere si, in paralel, studiaza cultura si gastronomia locala. Asta nu o impiedica sa se dedice in continuare pasiunii ei pentru pozat, in ultima vreme ea colaborand perfect cu artistul CRISTI BUGA (www.facebook.com/cristi.buga), cel care a mai ipostaziat-o in dulcele stil NUD oriental.
(c) Cristi Buga si – pentru acest articol – Bucatarescu 2012. Pot fi reproduse 3 imagini, numai cu mentionarea explicita, vizibila si functionala a link-urilor www.cristibuga.ro si www.bucatarescu.ro .

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply