|

DENISA, nuduri de aur / 12 FOTO de Dragos Cristescu …cu DENISA NECHITA

 DENISA NECHITA, topmodelul din Brasov, supranumita “blonda fotbalului romanesc”, revine cu un nou pictorial al artistului fotograf Dragos Cristescu. DENISA  uimeste cu acest nou pictorial, in care apare complet pudrata cu praf de aur! “Am vrut sa arat ca, dincolo de orice conventii, nudul este o arta. O arta cu standarde foarte inalte, folosirea aurului fiind simbolica, in contextul in care acest material nobil este unanim considerat un simbol al excelentei. Sunt fericita de continuarea colaborarii mele cu Bucatarescu si cu marele artist Dragos Cristescu!”, a declarat DENISA NECHITA.

Superba blonda din Brasov, DENISA NECHITA, nascuta pe 7 iulie 1988, a debutat pe www.bucatarescu.ro, intr-un pictorial nud, cu tema legata de fotbal, realizat de faimosul fotograf Dragos Cristescu. Tema nu era deloc intamplatoare: blonda de 1,78 metri, cu dimensiunile 98-66-92, este fata fundasului MARIAN NECHITA, bun prieten cu Marius Lacatus la tineretul lui FC Brasov. (Din pacate, o accidentare l-a scos prematur pe Marian Nechita din circuit, desi se anunta ca un “fundas de fier”.) Inca de la debut, DENISA, absolventa de ASE, a fost considerata cel de al 12-lea jucator al Nationalei de fotbal!

Foto:  Dragos Cristescu  . Make up: Raluca Craciun.

(c) Bucatarescu 2011. Pot fi reproduse 3 imagini numai cu precizarea vizibila, explicita si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.

NUDURI de aur cu DENISA NECHITA!

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

2 Responses for “DENISA, nuduri de aur / 12 FOTO de Dragos Cristescu …cu DENISA NECHITA”

  1. [...] Mai multe fotografii pe bucatarescu.ro! [...]

  2. [...] Topmodelul originar din Brasov a lasat la o parte orice fel de inhibitie si s-a dezbracat de secrete pentru un pictorial de aur marca Bucătărescu. [...]

Leave a Reply