|

ROXANA MARINESCU, sexy in Club Reyna / 10 FOTO cu ROXANA MARINESCU

 ROXANA MARINESCU revine cu un pictorial sexy reliza in Club Reyna. De aceasta data, ROXANA MARINESCU exploateaza fascinatia fetisului lenjeriei: “Alternand piesele de lenjerie, ma simt jucand tot atatea roluri de diva – Perfect Diva. Nuditatea este potentata senzual de aceste mici accesorii pe care le iubeste orice femeie. Daca ar fi sa raman singura pe o insula, mi-as lua cu mine si un set de lenjerie excitanta!”, marturiseste ROXAN MARINESCU.

(c) Bucatarescu & Roxana Marinescu, 2012. Pot fi reproduse 3 imagini, numai cu precizarea vizibila, explicita si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro .

ROXANA MARINESCU , una dintre descoperirile ale lui Bucatarescu din 2011, este un personaj complex. Totodata make up artist si model neconventional, fosta campioana de tenis din generatia Ralucai Sandu si a lui Augustin Viziru, ROXY a inceput o serie de pictoriale, in exclusivitate pentru www.bucatarescu.ro.

Foto:  Alexandra Florescu , www.alexandraflorescuphotography.com , .facebook.com/alexandraflorescuphotography

Mke-up: Raluca Craciun, cebook.com/raluca.style

Locatie:  Club Reyna, facebook.com./ReynaClub.ro, www.reynaclub.ro ,  rezervari : 0722458293
Pasiunea barmanilor pentru flair, atitudinea animatorilor, claritatea sunetului, siguranta sistemului VALET PARKING si ofertele speciale sunt doar cateva directii abordate de clubul Reyna Bucuresti pentru serile de distractie in vila din Blanari 1.

Lenjeria sexy este asigurata de PerfectDiva®. PerfectDiva® si-a dorit sa creeze o comunitate de dive, o comunitate in care femeile, indiferent de varsta sau de personalitatea lor, sa se regaseasca. Produsele PerfectDiva® le incurajeaza pe femei sa isi redescopere sex-appelul si latura seducatoare.

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply