|

Saga AMURG – Zori de zi, Partea a doua / LANSAREA sfarsitului de an 2012!

Titlul original:  The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 

Gen: fantasy, romance

Regia: Bill Condon

Scenariul:  Melissa Rosenberg, Stephenie Meyer

Producatori:  Wyck Godfrey, Karen Rosenfelt

Distributia:  Maggie Grace, Kristen Stewart, Robert Pattinson, Dakota Fanning, Taylor Lautner, Ashley Greene, Kellan Lutz, Nikki Reed 

 

Lansare in Romania: 16 noiembrie 2012

MediaPro Distribution lanseaza in Romania cel mai asteptat film al anului, o superproductie din franciza Twilight / Saga Amurg.

După naşterea fiicei sale Renesmee, Bella începe să profite de noua ei viaţă de vampir şi de puterile dobândite. Bucuria ei este însă una de scurtă durată, din cauza apariţiei unui alt vampir, Irina, care crede că Renesmee este un “copil nemuritor” şi îi dezlănţuie din nou pe Volturi împotriva clanului Cullen. Pentru că autoritatea vampirilor îi condamnă imediat la moarte pe copiii transformaţi în vampiri, din cauza faptului că sunt incontrolabili, viaţa lui Renesmee este pusă în mare pericol.

 Prinşi într-o luptă cumplită pentru supravieţuire, Edward şi Bella încearcă să se alieze cu toate clanurile de vampiri din jurul lumii, pentru a le aduce ca martori în faţa Volturilor, în apărarea fiicei lor. Va fi oare suficient pentru clanul Cullen să demonstreze că Renesmee nu este un “copil nemuritor” pentru a-i salva viaţa?

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply