|

DONCAFE: Momente in dar!

Doncafé îți dezvăluie câte momente au dăruit fanilor și celor dragi Andreea Pătrașcu, Adela Popescu, Iulia Vântur și Oana Cuzino

  Vedetele au o viață activă, intră în contact cu un număr foarte mare de oameni cărora le dăruiesc constant din timpul și energia lor. Pentru a se reîncărca cu forțe proaspete, ele își acordă oricând au ocazia un moment doar al lor, momentul lor Doncafé.

Prin intermediul aplicației de pe pagina Doncafé de Facebook https://apps.facebook.com/momente-in-dar/ Iulia Vântur, Andreea Pătrașcu, Adela Popescu și Oana Cuzino ne-au dezvăluit câte momente au oferit celorlalți, de-a lungul timpului:

 Andreea Pătrașcu: „Am strâns 381 de articole sincere pe blog, mii de postări pe Facebook, mii de ore de filmare și mii de ore de repetiții și zilnic am zeci de zâmbete din suflet pentru voi.”

 Adela Popescu: „1.149.285 de momente oferite altora… 1.149.285 de zâmbete din suflet! Doncafé mi-a oferit un moment doar al meu: o invitație la primul concert online “O noapte de Crăciun cu Ștefan Bănică” transmis pe data de 23 decembrie.”

 Iulia Vântur: „Am dăruit miliarde de zâmbete, milioane de vești bune, zeci de mii de încurajări, sute de îmbrățișări, zeci de dovezi de prietenie. Doncafé mi-a oferit un moment doar al meu. Intră și tu pe aplicația Doncafé pentru a vedea câte momente ai dăruit altora și te va răsplăti și pe tine cu un jurnal de Momente în dar.”

 Oana Cuzino: ”Am dăruit 464.496 momente altora, iar Doncafé mi-a oferit un moment doar al meu: o invitație la primul concert online „O noapte de Crăciun cu Ștefan Bănică”, transmis special pentru fanii Doncafé de pe Facebook pe 23 decembrie. Lasă-te și tu răsplătită de Doncafé!”

 Bucură-te de momentul tău Doncafé!

Citeste si:

Tags: , , , , ,

Leave a Reply